Σοκ! Μητέρα που υποστηρίζει το αντιεμβολιαστικό κίνημα άφησε το αγοράκι της να πεθάνει επειδή δεν του χορήγησε Tamiflu

86

Ο γιατρός της είχε γράψει το Tamiflu όμως εκείνη προτίμησε να ακούσει τα μέλη του αντιεμβολιαστικού κινήματος στο Facebook, με τραγικές συνέπειες.

Κάποιοι «προοδευτικοί» δήθεν ανοιχτόμυαλοι γονείς αποφασίζουν να παίζουν την ζωή των παιδιών τους κορόνα-γράμματα. Όπως έγινε δηλαδή με την περίπτωση που αποκάλυψε το NBC στο Κολοράντο και είχε τραγικές συνέπειες, καθώς ένα 4χρονο αγοράκι έχασε άδικα την ζωή του εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας της μητέρας του.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού ήταν μέλος μίας από τις μεγαλύτερες αντιεμβολιαστικές ομάδες που υπάρχουν στο Facebook, με το όνομα «Stop Mandatory Vaccination» και είδε πριν από λίγες μέρες δύο από τα τέσσερα παιδιά της να είναι άρρωστα, με υψηλό πυρετό.

Τα πήγε λοιπόν στο γιατρό και εκείνος της έγραψε να πάρουν άπαντες στο σπίτι το Tamiflu που είναι το φάρμακο για την γρίπη, όμως εκείνη αντί να ακολουθήσει την οδηγία του, ανακοίνωσε στο Facebook οτι δεν θα το πάρει και ζήτησε συμβουλές(!) από τους άλλους χρήστες….

Έτσι στα σχόλια από κάτω μπορούσε κανείς να διαβάσει κάθε λογής «γιατροσόφια» από άσχετους -που μπορεί κάποιος να θεωρήσει οτι είναι καλύτερα από το φάρμακο της γρίπης: Από μητρικό γάλα και θυμάρι μέχρι και φραγκοστάφυλα, με την μητέρα να απαντά: «Τέλεια. Σας ευχαριστώ, αυτό θα κάνω».

Μόνο που η απόφασή της αυτή είχε τραγικά αποτελέσματα, αφού ο πυρετός δεν έπεφτε, το μικρό αγόρι έχασε τις αισθήσεις του και όταν τελικά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά για να κάνουν κάτι οι γιατροί και να το σώσουν.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept