Ο κοροναϊός «χτυπάει» αδυσώπητα την Ιταλία – 133 νεκροί μέσα σε μία ημέρα

98

Αυξάνονται οι νεκροί από τον κοροναϊό η Ιταλία. Μέσα σε μία ημέρα τα θύματα στη Λομβαρδία άγγιξαν τους 113.

Ο απολογισμός των νεκρών από την επιδημία του κοροναϊού στη γείτονα χώρα, έφτασε πλέον τους 366, ενώ χθες ο αριθμός των ανθρώπων που είχαν χάσει τη ζωή τους είχε σταματήσει στους 233, όπως ανακοίνωσε Ιταλός αξιωματούχος. Την ίδια στιγμή, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού στη χώρα έφτασε στα 7.375 από 5.883 που ήταν χθες, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία σε εθνικό επίπεδο που δίνουν στη δημοσιότητα οι αρχές.

Τις μεγαλύτερες πληγές μετρά η περιοχή της Λομβαρδίας στην οποία ανήκει το Μιλάνο. Οι αρχές της Λομβαρδίας έκαναν γνωστό ότι οι νεκροί από τον κοροναϊό μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πλέον 257. Αξίζει να σημειωθεί ότι 113 θύματα του ιού υπήρξαν μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.

Στο μεταξύ, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την έντονη ανησυχία των νότιων περιφερειών της χώρας, για τυχόν εξάπλωση των κρουσμάτων, λόγω της μεγάλης μετάβασης φοιτητών και εργαζομένων, από το Μιλάνο στην Κάτω Ιταλία. «Θα υιοθετήσουμε σκληρή στάση με όποιον δεν σέβεται τους κανόνες», δήλωσε ο υπουργός Yγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept