Δραματική αύξηση των νεκρών λόγω κορονοϊού στην Ιταλία – 168 θάνατοι μέσα σε μία μέρα, συνολικά 631

262

Ο συνολικός αριθμός θανάτων εξαιτίας του κορονοϊού στην Ιταλία αυξήθηκε σε 631 από 463, μια άνοδος 168 θανάτων μέσα σε μια μέρα, ανακοίνωσε σήμερα Ιταλός αξιωματούχος.

Ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ιταλία ανήλθε σε 10.149 από 9.172.

Αυξάνονται τα κρούσματα στην Ολλανδία -61 σε μια μέρα

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ολλανδία έφτασε τα 382 καθώς μια μεγάλη ομάδα ασθενών εντοπίστηκε σε νοσοκομείο στα νότια της χώρας.
Το Εθνικό Ινστιτούτο για τη Δημόσια Υγεία (RIVM) ανέφερε πως 61 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό από χθες, Δευτέρα, και πως άλλος ένας άνθρωπος πέθανε, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων να φθάσει τους τέσσερις.
Από το σύνολο των κρουσμάτων σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με το RIVM, 157 είναι στη νότια επαρχία Νόορντ-Μπράμπαντ. Μια μεγάλη ομάδα ήταν στο νοσοκομείο Elisabeth- TweeSteden Ziekenhuis στην πόλη Τίλμπουργκ, όπου 28 από τους 301 υπαλλήλους με ήπια αναπνευστικά συμπτώματα βρέθηκαν θετικοί στην ασθένεια COVID-19 στις 7-8 Μαρτίου, αναφέρεται σε μια ανακοίνωση.

Τα περισσότερα κρούσματα στην Ολλανδία εντοπίστηκαν σε ανθρώπους που μολύνθηκαν στο εξωτερικό, όμως το RIVM ανέφερε πως προσπαθεί ακόμη να προσδιορίσει την προέλευση 157 κρουσμάτων. Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Ολλανδία καταγράφηκε στις 27 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept