ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 50 ευρω ενοίκιο και ο δήμαρχος να σε πληρώσει για την παραμονή σου; Μην χάσεις την ευκαιρία, διάβασε το παρακάτω

145

xrimata

Χρήματα προσφέρει ο δήμαρχος σε όλους εκείνους που αποφασίσουν να πουν το ΝΑΙ και να ζήσουν σε αυτό το χωριό…

Το ποσό των 2000 ευρώ προσφέρει ένας δήμαρχος στην Ιταλία σε όποιον αποφασίσει να πει το ΝΑΙ και να ζήσει σε ένα απομονωμένο χωριουδάκι, με το όνομα Μπορμίντα. Το χωριό βρίσκεται στην απομακρυσμένη περιοχή της Λιγουρίας, στα βορειοδυτικά της χώρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπορμίντα

Μάλιστα για τους νέους κατοίκους, το ενοίκιο δεν θα ξεπερνάει τα 50ευρώ, ενώ για ένα σπίτι ευρύχωρο, δεν θα ξεπερνάει τα 120 ευρώ. Στην περιοχή κατοικούν μόλις 365 άτομα, αφού οι νέοι αναζητούν μια καλύτερη ζωή σε μεγάλες πόλεις. Μάλιστα, ο δήμαρχος Daniele Galliano, για να πείσει ακόμα περισσότερο τους ενδιαφερόμενους, δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξηγώντας τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπορμίντα

Πάντως, όπως ο ίδιος εξηγεί, η οικονομική κρίση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης τον έχει πληγώσει ιδιαίτερα και με αυτή του την απόφαση προσπαθεί να δώσει μια ευκαιρία σε όλους εκείνους τους νέους που επιθυμούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept