ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ουρές χιλιομέτρων και λαϊκό προσκύνημα στην κηδεία αστυνομικού

274

 
ASTYNOMIKOS
Πάνω από 5500 άνθρωποι υπολογίζεται ότι κατέκλυσαν τους δρόμους της καναδικής αυτής πόλης για να αποδώσουν τιμές στον αδικοχαμένο αστυνομικό, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στη βρετανική αστυνομία.
cop9
Ανάμεσα τους βρίσκονταν και συνάδελφοι του από ολόκληρο τον κόσμο – κυρίως την Βόρεια Αμερική και την Βρετανία- όπως αναφέρει η «Daily Mail» που δημοσιεύει φωτογραφίες από την πομπή στη κηδεία του αστυνομικού-ήρωα.
cops1
Ο Γούντολ, πατέρας δυο παιδιών, είχε πάει μαζί με συνάδελφό του στις 8 Ιουνίου να συλλάβει έναν 42χρονο ύποπτο, τον Νόρμαν Ράντατς που κατηγορούταν για αντι-σημιτική επίθεση. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο Ράντας, ο οποίος ήταν αλκοολικός σύμφωνα με γείτονες,  άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα ο Γούντολ να σκοτωθεί και ο συνάδελφος του, Τζέισον Χάρλει να τραυματιστεί. Μετά ο δράστης έβαλε φωτιά στο σπίτι του και λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός . Η σορός του έφερε σφαίρες από το όπλο του.
cops2
cop10a

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept