ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, στην Ελλάδα, διάσημο ηθοποιό του «Game of Thrones»:

194

GAME
Απείλησαν με μαχαίρι στην Ελλάδα τον «δολοφόνο» του Jon Snow, του «Game of Thrones». Ο διάσημος ηθοποιός περιγράφει το περιστατικό.
Στο τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν του «Game of Thrones», μαχαιρώνουν τον Jon Snow και ένας από τους δολοφόνους του ήταν και ο Ser Alliser. Ο ηθοποιός OwenTeale βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας του Κωνσταντίνου Φραγκόπουλου, «Nocturne».
Τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία και συμμετέχει γίνονται αυτό το διάστημα στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Κοραή. Πώς αντιδρά ο κόσμος όταν στον δρόμο αντικρίζουν έναν από τους δολοφόνους του Snow;
«Οι περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς θυμώνουν και στεναχωριούνται όταν μαθαίνουν διαβάζοντας το σενάριο ότι πεθαίνουν -και όπως καταλαβαίνετε, αυτοί ήταν πολλοί-. Στην περίπτωσή μου, νομίζω θύμωσα εξίσου, αν όχι περισσότερο, όταν είδα ότι σκοτώνω τον Jon Snow. Και ήταν κάτι που έπρεπε να το κρατήσω και κρυφό, γιατί οι άλλοι ηθοποιοί δεν είχαν πάρει τα σενάριά τους. Αυτό με θύμωνε ακόμη πιο πολύ. Ο Kit μετά από τόσον καιρό, χρόνια πια, που δουλεύουμε μαζί είναι φίλος μου. Είναι όπως και στη σειρά ένα πολύ ευγενικό παιδί, ένας πολύ γοητευτικός νεαρός, δεν είναι καθόλου αλαζόνας, είναι πολύ καλός ηθοποιός και εξαιρετικός συνεργάτης, επομένως ήμουν πραγματικά στεναχωρημένος και που του συνέβαινε αυτό και που συμμετείχε και ο δικός μου ρόλος! Ξέρω ότι όλος ο κόσμος θα κατηγορεί εμένα τώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στη χώρα μας όπως δήλωσε ο ίδιος στο cinema.gr: «Όταν προβλήθηκε το επίμαχο, τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου ήμουν ήδη στην Αθήνα. Η αντίδραση του κόσμου κάποιες φορές με αιφνιδίαζε. Από τη μία το καταλαβαίνω, αλλά κάποιες φορές γινόταν σχεδόν επικίνδυνη. Όπως ένα βράδυ, δυο – τρεις μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου που έτρωγα σε μία ταβέρνα στην Αθήνα και ένας θεατής της σειράς μόλις με αναγνώρισε ήθελε να βγάλει μαζί μου μία selfie. Φυσικά και δέχτηκα, αλλά δε φαντάστηκα ότι θα έπαιρνε το μαχαίρι από το τραπέζι και θα τα κολλούσε στον λαιμό μου. Τρόμαξαν και οι άνθρωποι της παραγωγής της ταινίας που ήταν μαζί μου και προκλήθηκε μία αναστάτωση, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει. Ευτυχώς επέζησε αυτής της selfie και ο Ser Alliser κι εγώ μαζί».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept