ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: Πώς «ρίχνουν» τα θύματά τους οι επιτήδειοι (Ανατριχιαστικές μαρτυρίες & Video)

114

koln2
Τρόμος έχει προκληθεί στη Γερμανία μετά τις επιθέσεις και παρενοχλήσεις σεξουαλικού περιεχομένου εις βάρος εκατοντάδων γυναικών.
Με τη φράση «Hey baby…», ξεκινούσαν οι επιθέσεις στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Τουλάχιστον μία γυναίκα φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού.
Η Άνγκελα Μέρκελ εξέφρασε τον αποτροπιασμό της, αν και επισήμως δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση.
Βασικοί ύποπτοι φέρονται να είναι άτομα προερχόμενα από τη βόρειο Αφρική ή τη Μέση Ανατολή. Το γεγονός αυτό προκαλεί ανησυχίες για το ενδεχόμενο να στραφεί μαζικά η κοινωνία κατά των προσφύγων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι χθες πραγματοποιήθηκε διαδήλωση περίπου 300 γυναικών στην Κολωνία, κοντά στο σημείο όπου καταγράφηκαν τα συγκεκριμένα περιστατικά. Μάλιστα, αρκετές κρατούσαν πλακάτ που διαμαρτύρονταν για την απουσία της Αν. Μέρκελ και της ζητούσαν να παρέμβει προσωπικά, επικρίνοντας εμμέσως την πολιτική της στο προσφυγικό.
Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ».
Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το rt.com:
 
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept