ΒΑΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Έτσι θα έχεις πάντα… άνοιξη!

662

weddingstylist_toulipes_gamos_louloudia
Η Εαρινή Ισημερία, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου, σήμανε και επίσημα τον ερχομό της Άνοιξης, της εποχής του φωτός και της αναγέννησης της φύσης από τον βαρύ ενεργειακά χειμώνα.
Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε τη ροή της ενέργειας Qi της φύσης, τοποθετώντας τα λουλούδια της Άνοιξης μέσα στον χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε, έτσι ώστε το προσωπικό ενεργειακό μας πεδίο να τροφοδοτείται από την ενέργεια Qi των φυτών.
Τα φυτά και τα λουλούδια που βάζουμε στον χώρο μας, καθορίζουν τον τρόπο με το οποίο αναμειγνύεται το επουράνιο Qi με το γήινο, με άμεση συνέπεια την επίδρασή του στο προσωπικό μας ανθρώπινο Qi, ειδικά στη διάθεσή μας.
Οι καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε σε λουλούδια και φυτά, ειδικά τώρα την άνοιξη, σύμφωνα με την θετική ενέργεια του Feng Shui, είναι οι εξής:

  • Πανσές. Τα μικρά κίτρινα λουλούδια του, που δεν έχουν μεγάλο ύψος, ειδικά τοποθετημένα στη νοτιοδυτική πλευρά του χώρου μας, ενισχύουν την οικογενειακή αρμονία και γαλήνη.

αρχείο λήψης

  • Καλέντουλα και Μαργαρίτα. Εάν τα τοποθετήσουμε στο βόρειο τομέα του χώρου μας, θα προσθέσουν ηρεμία, ενώ εάν τα τοποθετήσουμε στα βορειοανατολικά, θα ενισχύσουν το αίσθημα της προτροπής και του κινήτρου, έτσι ώστε να κάνουμε με ευκολία όλα όσα επιθυμούμε.

images (2)

  • Μιμόζα. Μας βοηθά να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, και η πιο κατάλληλη θέση είναι στο κέντρο του σπιτιού μας.

images (11)

  • Κόκκινα τριαντάφυλλα και Λευκές Παιώνιες. Λουλούδια, συνυφασμένα με τον έρωτα και την αγάπη, τα οποία ενισχύονται θετικά με την τοποθέτησή τους στα δυτικά του χώρου μας. Προσέχουμε να αφαιρέσουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τα αγκάθια από τα τριαντάφυλλα, ειδικά εάν τα έχουμε στο εσωτερικό του χώρου, γιατί αλλιώς θα “πληγωθούμε” ερωτικά.

αρχείο λήψης (1)

  • Τουλίπα. Φέρνει έντονα το στοιχείο του μετάλλου και εάν την επιλέξουμε σε λευκό χρώμα και την τοποθετήσουμε στα βορειοανατολικά, ενισχύουμε τον επαγγελματικό μας τομέα.

images (13)

  • Κρασούλα. Το φυτό του πλούτου σύμφωνα με το Feng Shui, όπως είναι και ο Κατιφές, ειδικά εάν τα τοποθετήσουμε στα δυτικά, στα βορειοδυτικά ή τα νότια του χώρου μας. images (9)
  • Φυτό Αλόης. Ενισχύει την καλή υγεία και την τοποθετούμε στα ανατολικά του σπιτιού ή του γραφείου μας, προσέχοντας όμως να είναι πάντα σε εξωτερικό χώρο και όχι κοντά σε σημείο που καθόμαστε.images (10)

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept