ΠΡΟΣΟΧΗ! "Αν ερθούν στην κατοχή σας αυτά τα προϊόντα ενημερώστε τις αρμόδιες αρχές"- Ο ΕΟΦ προειδοποιεί!

139

eof-53435-600x311
Τη δραστική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς να αναγράφεται στην επισήμανσή τους, όπως προκύπτει από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Δανίας, περιέχουν τα προϊόντα Enhanced Vegetal Vigra και Great Penis/Grand Penis, τα οποία διακινούνται κυρίως μέσω διαδικτύου. 
Όπως αναφέρει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), τα συγκεκριμένα προϊόντα προωθούνται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας.
«Η δραστική ουσία sildenafil περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα, χωρίς να έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τις αρμόδιες αρχές.
Τέλος, ο ΕΟΦ επισημαίνει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept