ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Κάθε πότε και με ποιον τρόπο πρέπει να καθαρίζετε το πλυντήριο των ρούχων;

127

33g56gh895g
Ο περισσότερος κόσμος λανθασμένα πιστεύει ότι το πλυντήριο των ρούχων ακριβώς επειδή πλένει και απολυμαίνει τα ρούχα μας είναι μια πεντακάθαρη συσκευή!
Στη πραγματικότητα το πλυντήριο μπορεί να “αντιμετωπίζει” προβλήματα μούχλας και δυσοσμίας όπως υπάρχει λύση! Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το πλυντήριο πρέπει να καθαρίζετε 1 φορά το μήνα.
Πως θα το καθαρίσω:
Καταρχήν, για να καθαρίσουμε το πλυντήριο δεν πρέπει να έχει κανένα ρούχο μέσα ο κάδος.
Στη συνέχεια επιλέγουμε το πρόγραμμα που πλένει στους 90 βαθμούς .Αφού ξεκινήσει το πρόγραμμα και γεμίσει ο κάδος με ζεστό νερό, ανοίγουμε το συρταράκι που μπαίνει το απορρυπαντικό και ρίχνουμε δύο κουταλιές ξύδι για να εξαφανιστούν οι μυρωδιές από τον κάδο.
Αφήνετε να τελειώσει το πλύσιμο και να στραγγίξουν τα νερά.
Στη συνέχεια ξαναβάζουμε το πλυντήριο στο ίδιο πρόγραμμα και αφήνω να ξαναγεμίσει με καθαρό ζεστό νερό.
Ανοίγουμε πάλι το συρταράκι του πλυντηρίου και αυτή τη φορά προσθέτουμε δύο κούπες λευκαντικό για να απομακρύνουμε τυχόν λεκέδες ή βρωμιά που μπορεί να έχει ο κάδος.
Αφήνω να τελειώσει το πλύσιμο τελείως και να στραγγίξει τα νερά.
Ανοίγουμε την πόρτα του πλυντηρίου και ψεκάζουμε με καθαριστικό σπρέι καθημερινής χρήσης το εσωτερικό του πλυντηρίου, τρίβοντας καλά ώστε να φύγουν όλοι οι λεκέδες από απορρυπαντικό, μαλακτικό, άλατα ή μούχλα.
Σκουπίζουμε καλά με καθαρή πετσέτα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept