Σοφία Λόρεν: Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς μου (ΒΙΝΤΕΟ )

181

Η εντυπωσιακά όμορφη και υπέρκομψη Σοφία Λόρεν έχει κλεισει τα 84 και αποκαλύπτει τα μυστικά της διαχρονικής ομορφιάς της.

1. Πάντα ενυδατώνει το πρόσωπό της με παρθένο ελαιόλαδο. Κάνοντας μασάζ με το εξαιρετικό αυτό φυσικό συστατικό, το δέρμα της αναζωογονείται, αποκτά ελαστικότητα και γίνεται πάλι λείο και απαλό. Πάντα έχει μαζί της ένα μικρό μπουκάλι με ελαιόλαδο, με το οποίο ψέκαζε το κορμί της. Επίσης, το χρησιμοποιεί κάνοντας ζεστό μπάνιο και με αυτό τον τρόπο ενυδατώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα της.

2. Η αιώνια σέξι Σοφία ακολουθεί πιστά το μεσογειακό τρόπο διατροφής, τρώγοντας μικρές ποσότητες φαγητού. Δεν ξεχνάει να συμπεριλάβει στη διατροφή της φρούτα, λαχανικά, όσπρια, προϊόντα ολικής άλεσης, θαλασσινά και ελαιόλαδο. Όπως η ίδια έχει δηλώσει: “Ότι είμαι, το χρωστάω στα ζυμαρικά.”

3. Η θρυλική καλλονή απολαμβάνει να περπατάει καθημερινά για περίπου μία ώρα στη φύση, κάθε πρωί. Εξάλλου τα οφέλη από το περπάτημα είναι αμέτρητα: μειώνεται ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής, αποφεύγεται η απώλεια μνήμης, δυναμώνουν τα κόκαλα, αποβάλλεται το στρες, ανεβαίνει η ψυχολογία της, οξύνεται το πνεύμα και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου.

Δείτε το βίντεο:

πηγή:womantoc.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει