Λίγο πριν από το γάμο της μπήκε στο νοσοκομείο η Γκουίνεθ Πάλτροου – Δείτε γιατί

489

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν κρύβει πόσο ευαισθητοποιημένη είναι σε θέματα υγείας.

Ακόμη και λίγες ημέρες πριν από το γάμο της με τον Μπραντ Φάλτσακ, παραμέρισε τις ετοιμασίες, προκειμένου να δείξει την σπουδαία φιλανθρωπική της δράση.

Επισκέφθηκε κλινική με πάσχοντες από τσιμπίματα τσιμπουριού!

Μπορεί να απέχει λίγα χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι της, αλλά, η  αγαπημένη ηθοποιός, αποδεικνύει, πως δεν έχει σημασία η απόσταση, αλλά η μέριμνα.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ο ιδρυτής της κλινικής, είχε γράψει στο παρελθόν την ιστοσελίδα της Πάτροου,οπότε, η πανέμορφη ηθοποιός έμαθε και εκτίμησε τότε  την ολιστική θεραπεία της νόσου του Lyme.( μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi, που μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.)

«Η Γκουίνεθ διατηρεί πολλές σχέσεις με ανθρώπους που ασχολούνται με την ευεξία καθώς και με γιατρούς για την έρευνά της», δήλωσε εκπρόσωπός της ηθοποιού στο περιοδικό Page Six για να εξηγήσει γιατί δόθηκε τόση δημοσιότητα στο θέμα.

Όσο για τον Ιδρυτή της κλινικής είναι ο δρ. Τόμας Ζαλτς,βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για θέματα «εξισορρόπησης της ενέργειας» και για την θεραπεία από τους ήχους των κυμάτων αλλά και την χρωματοθεραπεία της νόσου Lyme, που μεταδίδεται από τα τσιμπούρια.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept