Υγιεινό smoothie για αδυνάτισμα

130

Απώλεια βάρους με ένα δροσιστικό χυμό που θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος έχει βάση την αλόη. Το ρόφημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εκπληκτικό τονωτικό που φροντίζει την υγεία και παράλληλα σας κόβει την όρεξη.

Η δίαιτα αυτή, επειδή είναι αποτοξινωτική, είναι ιδανική για πέντε ημέρες στη σειρά, δύο φορές το μήνα. Ως αποτέλεσμα, θα αποβάλλετε τις τοξίνες και τα βλαβερά λίπη. Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε ημερών, θα ακολουθήσετε μια δίαιτα βασισμένη σε σαλάτες, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτα και λαχανικά αλλά πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινάτε πίνοντας δύο ποτήρια χυμό ανανά στο πρωινό σας γεύμα.

Μετά από τα δύο κύρια γεύματά σας -το μεσημεριανό και το βραδινό- θα πίνετε ένα ποτήρι χυμό αλόης.

Τρόπος παρασκευής:

Απλώς κόψτε ένα φύλλο αλόης -το φύλλο θα πρέπει να είναι παχύ. Αφαιρέστε τα αγκάθια, ανοίξτε το και κρατήστε το λευκό και ζουμερό μέρος που βρίσκεται στη μέση. Αυτό το μέρος είναι θυμίζει ζελατίνη. Τώρα, βάλτε το στο μπλέντερ και προσθέστε μισό ποτήρι χυμό, όπως από λεμόνι ή μήλο για παράδειγμα. Με αυτό τον τρόπο, ο χυμός της αλόης θα είναι πολύ πιο ευχάριστος και θα μπορείτε να τον πιείτε ευκολότερα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept