Πόλεμος στους αγγέλους της Victoria’s Secret για τα πρότυπα ομορφιάς

H ομορφιά υπάρχει σε όλα τα σχήματα και μεγέθη

83

Δεν είναι η πρώτη φορά που “δαιμονοποιούνται” οι άψογες αναλογίες των …αγγέλων με τα εσώρουχα της  Victoria’s Secret.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ – αν και είχε προωθήσει τη σειρά εσωρούχων της εν λόγω εταιρίας, είναι υπέρμαχος της ομορφιάς της γυναίκας της διπλανής πόρτας.

 

Η Αυστραλιανή, Ρόμπιν Λόουλι 29 ετών, plus size μοντέλο, πρωτοπορεί σε μια εκστρατεία για μεγαλύτερη διαφορετικότητα στον διάδρομο του Fashion Show της Victoria’s Secret.

Μετά την έναρξη συλλογής υπογραφών με αίτημα το μποϊκοτάζ της ετήσιας επίδειξης μόδας του brand εσωρούχων το μοντέλο δήλωσε ότι ηγείται της πρωτοβουλίας για “το καλό της κόρη της”.

Το μοντέλο εμφανίστηκε σε εκπομπή του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου Channel Seven και είπε ότι δεν την νοιάζει αν δεν βαδίσει ποτέ στην πασαρέλα για το Victoria’s Secret Show και ότι εστιάζει στη βελτίωση των προτύπων στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

 

“Βαρέθηκα και κουράστηκα να βλέπω τον ίδιο τύπο σώματος” ανέφερε η Ρόμπιν Λόουλι και πρόσθεσε: “Δεν ζητώ από τους ανθρώπους να μποϊκοτάρουν τα κορίτσια, απλώς θέλω να προστεθεί διαφορετικότητα. Θέλω να μην υπάρχουν αποκλεισμοί, να συμπεριλάβω μερικά άλλα μεγέθη”.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept