Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ο ρόλος και ο τρόπος που βλέπει τη ζωή

167

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ειναι μια πανέμορφη και κομψή 53χρονη που συχνά θέλει να δίνει το στίγμα της εποχής πίσω από τις επιλογές που κάνει στις ταινίες της. Δεν είναι εμπορικά τα κίνητρα πάντα στις δουλειές που επιλέγει, ειδικά, όσο μεγάλωνε τα τρια παιδιά της. Το τελευταίο διάστημα ήθελε να περάσει ένα μήνυμα για την ζωή που είναι φευγαλέα και σκόπευε να ήθελε γίνει  παραγωγός αλλά και πρωταγωνίστρια – σε ριμέικ της ταινίας του 1962 της Ανιές Βαρντά «Η Κλίο από τις 5 ως τις 7».

Στη γαλλική ταινία, μια νεαρή τραγουδίστρια, η Φλοράνς «Κλίο» Βικτουάρ, στις 21 Ιουνίου, 5 η ώρα το απόγευμα, περιμένει ως τις έξι και μισή, να πάρει τα αποτελέσματα ιατρικής εξέτασης που πιθανότατα θα επιβεβαιώσει διάγνωση καρκίνου.

Στο ριμέικ, η Σάρα Τζέσικα θα υποδυόταν την τραγουδίστρια και η ταινία ήθελε ένα νέο τραγούδι που θα ήταν ένα απόσταγμα ζωής.

Πριν δύο καλοκαίρια, η Σάρα Τζέσικα ήταν με τον Ρούφους Γουέινραϊτ, έβλεπαν τα παιδιά τους να παίζουν, η Σάρα Τζέσικα του μίλησε για την ταινία που είχε στα σκαριά.

Δεν πέρασε πολύ καιρός από αυτήν την κουβέντα, και ο Ρούφους είχε έμπνευση. Η Βίβα, η κόρη του, έξι χρόνων τότε, είπε μια μέρα στον μπαμπά της: «Daddy, I just want to unfollow the rules (Μπαμπά, απλά θέλω να πάψω ν’ ακολουθώ τους κανόνες)». Αστραπιαία, ο Ρούφους είχε τον τίτλο του τραγουδιού.

Οι υπόλοιποι στίχοι βρήκαν σύντομα τη θέση τους, επικεντρωμένοι στην ιδέα ότι ο χρόνος που έχουμε στη ζωή είναι φευγαλέος.

«Όταν έχεις παιδί, αρχίζεις να βλέπεις ότι η ζωή φεύγει με πολύ ταχύτερο ρυθμό» λέει ο Ρούφους. «Και, ξέρετε, η μητέρα μου έφυγε λόγω καρκίνου. Έτσι, μεταξύ αυτού και του να έχεις ένα παιδί και να διαβάζεις το σενάριο, το πόσο πολύτιμες είναι οι στιγμές και το πώς όντως πρέπει να ρουφάς το κάθε δευτερόλεπτο σχετίστηκαν με το τραγούδι» προσθέτει.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept