Η πανίσχυρη συνταγή που καταπολεμά τις λοιμώξεις του αυτιού!

161

Σπιτική θεραπεία- συνταγή που περιλαμβάνει μόνο καθαρό οινόπνευμα και άσπρο ξίδι, ενδεχομένως να συμβάλει στην ανακούφιση από τον πόνο του αυτιού.Σε περίπτωση που χρειάζεται να δώσετε άμεσα μια λύση στον πόνο και ο γιατρός είναι μακρυά, δοκιμάστε αυτό:

Για αρχή εφαρμόστε με ένα μικρό βαμβάκι που θα έχει εμποτιστεί από το μείγμα. Το καθαρό  οινόπνευμα και το λευκό ξύδι ξηραίνουν το αυτί, καταπολεμούν τις λοιμώξεις, εξαλείφουν το κερί και απαλύνουν τον πόνο.

Πρέπει να αναμείξτε σε ίσα μέρη τα δύο συστατικά. Αφού δοκιμάσετε με το βαμβάκι, για μια μέρα και δείτ ότι ο πόνος επιμένει, εξυπακούεται ότι πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικό γιατρό.

Αν έχετε να κάνετε με ένα διάτρητο τύμπανο αυτιού, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το συνδυασμό που προτείνουμε με κάθε επιφύλαξη.

Τρόπος χρήσης:
Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το προετοιμασμένο μείγμα, γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι και ρίξτε λίγο από το φάρμακο στο αυτί σας. Κρατήστε το κεφάλι σας γερμένο για 30 έως 60 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, καθίστε σε όρθια θέση και αφήστε το μείγμα να βγει από το αυτί σας.
Για τη θεραπεία της λοίμωξης του αυτιού ή αφαίρεσης λίπους ή νερού από το αυτί, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept