Γύρισαν την πλάτη στα αγγελούδια!

262

Μπορεί κάποιος να γυρίσει αλλού το βλέμμα του όταν κάνουν …πασαρέλα πιο καλλίγραμμα μοντέλα του κόσμου; Φαίνεται πως ναι, αφού τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν οτι οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι όταν άρχισε η προβολή της ετήσιας επίδειξης εσωρούχων μεγάλου οίκου.

Πήγαν στράφι οι δίαιτες και η εξαντλητική γυμναστική! Τα μοντέλα, που περίμεναν πως και πως αναγνωριση των κόπων τους, προσγειώθηκαν επειδή τα νούμερα, καταβαράθρωσαν την… αυτοεκτίμησή τους.

Αποκαλύφθηκε ότι για το αμερικανικό brand εσωρούχων, Victoria’s Secret  έχασε εκατομμύρια τηλεθεατές, άρα και θαυμαστές και εν δυνάμει αγοραστές. Δεν  συντονίστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες για να παρακολουθήσουν την επίδειξη του 2018 ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς. ( είχε μονο 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική ενώ πέρυσι είχε 4,98 εκατ. τηλεθεατές) .

 

Στο  φαντασμαγορικό σόου συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν όλο χάρη στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept