Αυτό είναι το γαλακτοκομικό που πρέπει να τρώτε για να χάσετε βάρος

273

Αυτό το γαλακτοκομικό είναι μία αμαρτωλή απόλαυση για όσους κάνουν fitness. Δεν είναι μυστικό πως έχει πολλά λιπαρά και για να μην αποκτήσεις σωσίβιο πρέπει να μειώσεις πολύ την κατανάλωση του. Όμως τι θα λέγατε αν μπορούσατε να το απολαύσετε και ταυτόχρονα να χάσετε βάρος;

Ο λόγος για το τυρί.

Αν και υπάρχουν πλέον και τυριά με 1% λιπαρά, κάποιες στιγμές θες ένα σνακ που θα σου δώσει την γεύση ενός πλήρους τυριού. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι μπορείς να εντάξεις στην διατροφή σου καθημερινά διαφορετικά τυριά και ταυτόχρονα να πετύχεις τους στόχους σου.

Τυριά και χάσιμο βάρους

Το τυρί κότατζ

Το τυρί αυτό δεν είναι αμαρτωλή απόλαυση σε καμία περίπτωση. Είναι ένα τυρί που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις δίαιτες. Είναι γεμάτο πρωτεΐνη και μπορείς να το καταναλώνεις ελεύθερα. Μάλιστα θα σε βολέψει για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ!

Σκληρά κίτρινα τυριά

Αγαπημένα τα κίτρινα τυριά από μικρούς και μεγάλους. Τέτοια τυριά είναι το κεφαλοτύρι, η παρμεζάνα και η γραβιέρα και μπορείς να τα βρεις και σε πιο light εκδοχές. Είναι τα τυριά που δίνουν ενέργεια στον οργανισμό γιατί έχουν μεγάλη ποσότητα ασβεστίου και Β12. Φυσικά δεν λείπει από αυτά και η πρωτεΐνη. Προτίμησε τα τις πρωινές ώρες.

Η φέτα

Το εθνικό μας τυρί, η φέτα, μπορεί να σου δίνει αρκετά λιπαρά και θερμίδες είναι όμως το καταλληλότερο για την υγεία της καρδιάς! Μία χωριάτικη σαλάτα με 30 γραμμάρια φέτα θα σου δώσει ότι χρειάζεσαι για τις μεσημεριανές ώρες που το σώμα μας αρχίζει να ζητάει ενέργεια!
Τυρί κρέμα

Το τυρί κρέμα έχει τέλεια υφή και γεύση. Μπορείς να το απλώσεις πάνω σε φρυγανιά ή να το συνδυάσεις με το πρωτεϊνικό ψωμί σου! Όπως και να διαλέξεις να το φας, μπορείς να επιλέξεις την light εκδοχή που είναι εξίσου νόστιμη με λιγότερες θερμίδες και λιπαρά!

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept