Τρόποι που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά σε δύο μέρες

130

Κουράστηκες από τις εξαντλητικές δίαιτες που μάταια σου υπόσχονται να χάσεις τα περιττά κιλά μια για πάντα; Δεν μπορείς άλλο πια να στερείσαι τα αγαπημένα σου φαγητά ή ένα γλυκό προκειμένου να διατηρήσεις τη γραμμή σου;

Μάθε ότι δεν είναι πάντα αναγκαίο να ακολουθήσεις κάποια δίαιτα για να αδυνατίσεις. Φυσικά χρειάζεται να έχεις μέτρο στο φαγητό, υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

  1. Περιόρισε την κατανάλωση θερμίδων από τις 1.500 στις 1.000. Αυτός είναι ένας τρόπος που θα σε κάνει να χάσεις κιλά, αφού η θερμιδική κατανάλωση θα είναι μικρότερη από αυτήν που χρειάζεται το σώμα σου για να παραμείνει στα κιλά που είναι τώρα.
  2. Επίλεξε τροφές που είναι χαμηλές σε θερμίδες αλλά υψηλές σε διατροφική αξία. Το ιδανικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λαχανικά και καθαρή πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο χωρίς πέτσα και ψάρι. Όταν θελήσεις κάποιο σνακ, προσπάθησε να αποφύγεις τα πολύ λιπαρά και στη θέση τους επένδυσε σε τρόφιμα, όπως φρούτα και δημητριακά ολικής άλεσης.
  3. Μπορεί τα αναψυκτικά να είναι γευστικά και πολύ εθιστικά, όμως -πέρα από το ότι δεν κάνουν καλό στην υγεία σου- σου δίνουν περιττές και μη χρήσιμες θερμίδες. Γι’ αυτό, προτίμησε να πίνεις μόνο -αρκετό- νερό.
  4. Αθλήσου με αερόβια γυμναστική, όπως τρέξιμο ή ποδήλατο, γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις περισσότερες θερμίδες και να τονώσεις το σώμα σου.
  5. Βάλε και λίγη γυμναστική ενδυνάμωσης για να καλύψεις συνολικά της ανάγκες του σώματός σου.

Μην ξεχνάς, όμως, ότι οι δίαιτες στο Internet σού παρέχουν ποικιλία και λύσεις, αλλά ποτέ δεν μπορ

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept