Ο πάγος κάνει καλό στην επιδερμίδα σας: Πως να τον χρησιμοποιήσετε

85

Το να βάζεις πάγο στο δέρμα και πιο συγκεκριμένα στο πρόσωπο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή tips της σύγχρονη ομορφιάς, καθώς συμβάλλει στην καλύτερη εμφάνιση του.

Ο συγκεκριμένος τρόπος με την χρήση του πάγου, είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές θεραπείας που γίνονται σε ιαματικά λουτρά, όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος.

Σε τι βοηθάει το να βάζεις πάγο στο δέρμα

Μπορεί να μην το γνώριζες έως τώρα αλλά τα οφέλη αυτού του είδους περιποίησης είναι πολλά, τα σημαντικότερα όμως είναι τα εξής:

ανανεώνει το πρόσωπο σου,
αποτρέπει το να σχηματιστούν οι ρυτίδες,
καταπολεμά την ακμή και τις ατέλειες και φυσικά
βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται πιο υγιής.

Πώς να τον χρησιμοποιήσετε

Φτιάξτε μια αυτοσχέδια κομπρέσα τοποθετώντας παγάκια μέσα σε ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα. Ακουμπήστε τη στο επίμαχο σημείο (π.χ. ένα κόκκινο ή αρκετά μεγάλο σπυράκι), για 3-5 λεπτά. Το σπυράκι και η κοκκινίλα θα μειωθούν αισθητά.

Αν θέλετε να μειώσετε τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια ή να κάνετε σύσφιξη του περιγράμματος ή των διεσταλμένων πόρων, τότε κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από το σαγόνι, το πηγούνι, το μέτωπο και τα μάγουλα. Το δέρμα θα γίνει άμεσα πιο σφριγηλό.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept