Έτσι θα δείχνετε όμορφες ακόμα και όταν έχετε κρυολόγημα

90

Έχετε κρυολογήσει, κοιτάζεστε στον καθρέφτη και βλέπετε τον εαυτό σας ταλαιπωρημένο και κουρασμένο; Τότε η φροντίδα της εμφάνισής σας είναι πολύ σημαντική γιατί σας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα τις μέρες αυτές.

Εδώ σας έχουμε την λύση. Με αυτούς τους τρόπους θα μπορέσετε να δείχνετε όμορφη ακόμα και όταν είστε ταλαιπωρημένες από την ίωση.

1 Προμηθευτείτε μαντιλάκια εμποτισμένα με ειδική αντιαλλεργική λοσιόν για να αποφύγετε διαρκώς ερεθισμένη και κόκκινη μύτη.

2 Όταν είμαστε άρρωστοι, η αφυδάτωση είναι από τα πρώτα συμπτώματα, κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό μας. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα για να μην φαίνεστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι. Επίσης αυτή η κίνηση σας με την ενυδατική θα αποτρέψει τον ερεθισμό και τη ξηρότητα γύρω από τη μύτη σας και θα αποτρέψει τον ερεθισμό.

3 Εάν τα μάτια σας έχουν αρχίζει να φουσκώνουν, μια συμβουλή που θα ήταν καλό να ακολουθήσετε είναι να κοιμάστε με ένα επιπλέον μαξιλάρι, ώστε το κεφάλι σας να είναι ελαφρώς σηκωμένο προς τα πάνω. Αυτό θα αποτρέψει τα υγρά να συσσωρεύονται στην περιοχή του προσώπου σας.

4 Επίσης για να μειώσετε το πρήξιμο των ματιών τοποθετήστε δύο κρύα, υγρά φακελάκια τσαγιού, τα οποία θα κρατήσετε στην περιοχή για 15 λεπτά.

5 Φροντίστε τα χείλη σας με ένα ζεστό μαντιλάκι για να αφαιρέσετε το σκασμένο δέρμα και στη συνέχεια με ένα lip balm διατηρείστε τα διαρκώς ενυδατωμένα, καταναλώνοντας και άφθονο νερό.

6 Μην το παρακάνετε με το μέικαπ, καθώς έχει την τάση να «σκάει» σε ξηρές επιδερμίδες, καθιστώντας το αποτέλεσμα ακόμη χειρότερο από αυτό που θέλουμε να κρύψουμε.

7 Εφαρμόστε primer πριν από το μέικαπ σας. Έτσι θα κάνετε το πρόσωπο σας να μοιάζει ανανεωμένο και υγιές.

8 Ξεκινήστε τη μέρα σας ξεπλένοντας το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Έτσι θα κλείσουν οι πόροι και θα μοιάζετε λιγότερο κουρασμένες.

9 Βάλτε την κρέμα ματιών σας στο για ανανέωση και ανακούφιση την ώρα της εφαρμογής της αλλά και για πιο αποτελεσματική καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

10 Αποφύγετε το υπερβολικό μακιγιάζ στα μάτια, επειδή μαζί με τα μάτια σας και το κρυολόγημα η μάσκαρα θα εξαφανιστεί. Εφαρμόστε αδιάβροχα προϊόντα κι αυτό μόνο εάν είναι απόλυτη ανάγκη.

11 Εάν αισθάνεστε το πρόσωπό σας χλωμό, καλό θα ήταν να προσθέσετε στο μακιγιάζ σας χρώματα καφέ και μπεζ ή ακόμη και χάλκινες ή ροδακινί αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept