Είστε στις γόνιμες μέρες σας; Υπολογίστε το…

54
Κάθε ζευγάρι που προσπαθεί να κάνει παιδί, εστιάζει την συχνότητα των σεξουαλικών του επαφών τις ημέρες που η γυναίκα είναι πιο πιθανό να μείνει έγκυος.

Αυτές είναι οι γόνιμες μέρες μιας γυναίκας. Επειδή, όμως, πολλές γυναίκες έχουν ακανόνιστο κύκλο έμμηνης ρύσης, δυσκολεύονται να υπολογίσουν με ακρίβεια τις ημέρες εκείνες που θα ήταν πιο εύκολο να συλλάβουν.

Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να καταλάβει μια γυναίκα αν βρίσκεται στις γόνιμες μέρες της. Είναι η μέθοδος της Βασικής Θερμοκρασίας Σώματος (ΒΘΣ).

Η Βασική Θερμοκρασία Σώματος είναι η χαμηλότερη θερμοκρασία του σώματος ενός υγιούς ατόμου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα επίπεδα των ορμονών μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του έμμηνου κύκλου κάνουν την δική της ΒΘΣ να πέσει 1 με 2 ημέρες πριν την ωορρηξία και στη συνέχεια να αυξηθεί 1-2 ημέρες μετά την ωορρηξία. Με προσεκτική μέτρηση και καταγραφή της ΒΘΣ σας κάθε πρωί πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι, μπορεί να είστε σε θέση να προσδιορίσετε με ακρίβεια την ημέρα που θα έχετε ωορρηξία.

http://www.webmd.com

Υπολογίστε άμεσα τις δικές σας γόνιμες μέρες με το μοναδικό online εργαλείο Ημερολόγιο Ωορρηξίας

Το ημερολόγιο ωορρηξίας είναι μια απλή μέθοδος που μπορεί να προσδιορίσει κατά προσέγγιση τις γόνιμες ημέρες μιας γυναίκας κατά την διάρκεια του κύκλου. Ο υπολογισμός είναι πιο ακριβής όταν ο κύκλος είναι σταθερός.

Βρείτε τις γόνιμες μέρες σας με ένα κλικ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept