Μειώστε τη χαλάρωση του λαιμού στο σπίτι, με τη βοήθεια της φύσης

Το συγκεντρωμένο λίπος γύρω από το λαιμό σας είναι ένα άσχημο και δυσάρεστο θέαμα

198

Γιατί το χαλαρωμένο πηγούνι είναι το πρώτο που κάνει την εμφάνισή του;

Καθώς μεγαλώνουμε και με την πάροδο του χρόνου οι μύες κάτω από το σαγόνι μας χάνουν τη σφριγηλότητά τους.

Η διατροφή μας, η έλλειψη ενυδάτωσης υποδεικνύουν ότι το δέρμα μας αρχίζει να χαλαρώνει με αποτέλεσμα να επηρεάζει την εμφάνιση του προσώπου μας. Αλλά στην πραγματικότητα με λίγη προσπάθεια και ακολουθώντας μερικές απλές στρατηγικές μπορείτε να αποφύγετε τη χαλάρωση στο λαιμό! Ας δούμε πώς!

1. Υγεία και χαλάρωση του λαιμού
Η εσωτερική σας υγεία αντικατοπτρίζει την εξωτερική σας εμφάνιση και γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια διατροφή η οποία θα βοηθήσει στην εξάλειψη των τοξινών, θα βελτιώσει την ενυδάτωση ενώ παράλληλα θα επωφεληθείτε από τις τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικούς φυσικούς χυμούς και ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας:

Χυμός με μήλο και παντζάρι:

Γευστικός, δροσιστικός και θρεπτικός. Είναι ένα μείγμα χυμού εξαιρετικό για την εξάλειψη των τοξινών και την πρόληψη της κατακράτησης υγρών. Μπορείτε να πίνετε ένα ποτήρι πριν φάτε για να σας βοηθήσει να χωνέψετε καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά, να αισθάνεστε περισσότερο κορεσμένοι και ικανοποιημένοι μετά από κάθε γεύμα και φυσικά να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας. Είναι το ιδανικό φυσικό αντιοξειδωτικό για την κάλυψη των στόχων σας.

Χυμός με πεπόνι:

Ένας από τους καλύτερους χυμούς που μπορείτε να πιείτε. Το πεπόνι είναι ένα ιδανικό φρούτο που βοηθά στην επιδιόρθωση του τόνου του δέρματος ενώ παράλληλα προλαμβάνει τη συγκέντρωση των άσχημων υπολειμμάτων λίπους κάτω από το σαγόνι. Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις ιδιότητες αυτού του φρούτου θα πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι πεπόνι αναμειγμένο με ένα ποτήρι νερό. Αυτός ο χυμός δεν είναι μόνο γευστικός αλλά και υγιεινός.

Χυμός με λάιμ και μέντα:

Ένα φανταστικό αντιοξειδωτικό, καθαριστικό και αναζωογονητικό. Ο χυμός με λάιμ περιέχει την κατάλληλη ποσότητα αντιοξειδωτικών για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που βρίσκονται στο σώμα μας. Και όχι μόνο αυτό, οι καθαριστικές του ιδιότητες μπορούν να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε την κατακράτηση υγρών ενώ παράλληλα εξαλείφουν τις τοξίνες. Όταν ο χυμός αυτός συνδυαστεί με τις «μαγικές δυνάμεις» της μέντας θα έχετε έναν χυμό που θα κάνει θαύματα στο δέρμα σας.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept