Μυστικά ομορφιάς: Είσαι κουρασμένη; Δες πως θα βαφτείς για να δείχνεις φρέσκια!

151

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι εντυπωσιακές και λαμπερές!

Είναι το πρώτο σου ραντεβού; Ξέμεινες στη δουλειά και θες να βγεις αλλά είσαι κουρασμένη; Κάποια τρικ στο βάψιμο και μόνο που θα τα διαβάσεις θα σε ξεκουράσουν…

1. Κονσίλερ

Ναι, είναι το πρώτο πράγμα που βάζουμε στο πρόσωπό μας και μάλιστα σε αρκετή δόση, θεωρώντας πως έτσι κρύβουμε τους μαύρους κύκλους. Λοιπόν, όταν είστε κουρασμένη, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε πρώτα μια κρέμα ματιών. Να την αφήσετε για λίγο να απορροφηθεί κι έπειτα εφαρμόστε το κονσίλερ. Το χρώμα τώρα δεν πρέπει να είναι σκούρο αλλά όχι και τελείως λευκό. Πρέπει να είναι δυο τόνους πιο ανοιχτό (το πολύ) από το χρώμα του δέρματος σας. Αν τώρα έχετε μόνιμα πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους, αγοράστε ένα κονσίλερ με κιτρινωπό, εκρού χρώμα. Αυτό θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πολύ ξεκούραστα.

2. Σκιές και eye liner

Σε καμία περίπτωση δεν θα δοκιμάσετε σήμερα που είστε κουρασμένη την σούπερ trendy απόχρωση του μπορντώ, του κόκκινου ή του βουργουνδί. Γιατί οι κόκκινες αποχρώσεις θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται ακόμη πιο κουρασμένα. Μόνο μαύρο και καφέ μολύβι ή eye liner χρειάζεστε ή αν θέλετε απαραιτήτως χρώμα επιλέξτε μπλε ή πράσινο. Τώρα, όσον αφορά στις σκιές, σήμερα δεν είναι η μέρα για ένα βαρύ smokey eyes, γιατί έτσι θα βαρύνει ακόμη περισσότερο το βλέμμα σας. Προτιμήστε μεταλλικές γήινες αποχρώσεις που θα κάνουν τα μάτια σας να λάμπουν.

3. Ρουζ

Αποφύγετε τα έντονα κοψίματα κι έντονα χρώματα στο ρουζ. Επιλέξτε είτε ροζ, όχι έντονα, αυτά στο χρώμα της υγείας και σίγουρα δώστε μια πινελιά με ένα bronzer στα σημεία που προσώπου που χρειάζεται για να αποκτήσει χρώμα όλο σας το πρόσωπο που εξαιτίας της κούρασης μπορεί να φαίνεται χλωμό.

4. Λευκό μολύβι

Το λευκό ή εκρού μολύβι μέσα στο μάτι, θα σας δώσει μια όψη φρέσκια και βλέμμα καθαρό, ανοιχτό. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά των μεγάλων make-up artists.

5. Κραγιόν

Ένα κόκκινο ή σε κόκκινες αποχρώσεις κραγιόν θα δώσει λάμψη και χρώμα σε όλο σας το πρόσωπο και το βλέμμα όλων δεν θα πέφτει στα μάτια σας που μάλλον θα είναι κουρασμένα…

6. Και το σούπερ μυστικό

Περάστε στα γρήγορα το πρόσωπό σας μ΄ένα παγάκι. Αμέσως θα τονωθεί και όχι μόνο θα δείχνετε αλλά θα νιώθετε αναζωογονημένη και φρέσκια.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept