ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ! Αυτό είναι το μυστικό της νεότητας…

122

Smile11_web_960-920x400
Μπορεί η πλαστική χειρουργική να είναι ίσως η πιο γνωστή επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να δείξουν νεότερες, ωστόσο οι επιστήμονες αποκαλύπτουν τώρα ένα άλλο «μυστικό», άκρως ανέξοδο, μη επώδυνο και καθόλου επικίνδυνο: το χαμόγελο…
Μια νέα έρευνα έδειξε ότι ένα απλό χαμόγελο «αφαιρεί» κατά μέσο όρο τέσσερα χρόνια από το πρόσωπο μας και επιπλέον κάνει μια γυναίκα να φαίνεται πιο προσφιλή και γενναιόδωρη.
Οι εκφράσεις λύπης και κακοκεφιάς αντιθέτως προσθέτουν έναν επιπλέον χρόνο ηλικιακά ενώ μια πιο «ουδέτερη» έκφραση δεν έχει καμία επίδραση.
Στο πλαίσιο της έρευνας, όπως αναφέρει η «Ντέιλι Μέιλ», ζητήθηκε από 2.000 ανθρώπους να υπολογίσουν την ηλικία 12 γυναικών ηλικίας από 28 έως 69 ετών, που εμφανίζονταν χαρούμενες, ανέκφραστες και λυπημένες.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι το συναίσθημα έπαιζε τελικά μεγάλο ρόλο στον «υπολογισμό» της ηλικίας, με τις «κερδισμένες» να είναι οι χαμογελαστές.
Κατά μέσο όρο, τα χαρούμενα πρόσωπα φαίνονταν ένα χρόνο νεότερα από τα πιο λυπημένα και κατά έξι μήνες από τα πιο ανέκφραστα. Σε σύγκριση με τις πραγματικές ηλικίες των γυναικών, ένα χαμόγελο αφαιρούσε 2 χρόνια ενώ η απουσία του πρόσθετε ένα.
Ακολουθούν εντυπωσιακές φωτογραφίες από την έρευνα που δημοσίευσε η «Ντέιλι Μέιλ» :
dailymail1smile

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept