Έπινε 3 λίτρα νερό την μέρα…Το αποτέλεσμα….

723

Ένιωθε κουρασμένη… Η 40 χρονη γυναίκα επισκέφτηκε τον γιατρό.

Εκείνος, αφού  ρώτησε να μάθει το καθημερινό της πρόγραμμα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τρέφεται, της πρότεινε πιο συχνή ενυδάτωση.

Μητέρα δύο παιδιών, η Smith έπασχε από χρόνια ημικρανία και από δυσπεψία, και ο γιατρός και διατροφολόγος της, πρότεινε να σταματήσει τη λήψη καφεΐνης και να αυξήσει την κατανάλωση νερού.

 Για 28 ημέρες, η Sarah έπινε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό την ημέρα και τα αποτελέσματα, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, ήταν εκπληκτικά!

1η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 71 εκατ., βάρος 54 κιλά Κατά την πρώτη εβδομάδα, η Sarah παρατήρησε ότι είχε πιο συχνή ούρηση, είχε πιο τακτική κίνηση του εντερικού συστήματος και η ευκινησία της βελτιώθηκε.
1
2η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 71εκατ., βάρος 53 κιλά
2
Μετά τη δεύτερη εβδομάδα παρατήρησε ότι οι έντονοι πονοκέφαλοι είχαν μειωθεί αισθητά και ακόμη και η πέψη της βελτιώθηκε. Το δέρμα της ήταν λιγότερο ζαρωμένο και πιο καθαρό. Έχασε επίσης ένα κιλό.
3η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 68,6 εκατ., βάρος 53 κιλά
3
Την τρίτη εβδομάδα έχασε πάνω από ένα πόντο στη μέση της. Επίσης συνειδητοποίησε ότι έτρωγε λιγότερο, επειδή το νερό που έπινε, [προκαλούσε αίσθημα κορεσμού.  Έρευνες έχουν δείξει ότι το 37% των ανθρώπων συνήθως μπερδεύουν την δίψα με την πείνα.
4η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 68 εκατ., βάρος 52 κιλά
4
Έχασε άλλο ένα κιλό και μισό πόντο στη μέση της μετά την τέταρτη εβδομάδα.

Παρατήρησε επίσης ότι είχαν εξαφανιστεί εντελώς οι μαύροι κύκλοι στα μάτια της και η ερυθρότητα στην επιδερμίδα της. Το δέρμα της έγινε επίσης πιο λείο και είχε μια πιο νεανική εμφάνιση.
Το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του!
5

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept