ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ! Τι μπορείτε να κάνετε για τις "σκασμένες" φτέρνες

111

skasmenes
Διορθωτικά μέτρα για σκασμένα πέλματα
Μάθετε ποιες είναι οι πιο κοινές θεραπείες για τις σκασμένες φτέρνες

Ελαφρόπετρα
Χρησιμοποιήστε άφθονο ζεστό νερό και σαπούνι για να μαλακώσει το δέρμα των ποδιών σας. Στη συνέχεια, βρέξτε την ελαφρόπετρα και τρίψτε κατά μήκος των περιοχών όπου έχετε ξηρό, σκασμένο δέρμα. Αυτό θα βοηθήσει να απαλύνει την περιοχή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα εξειδικευμένο πόδι ενυδατώνει από ζεστό νερό, βαζελίνη και ένα ενυδατικό σαμπουάν, πριν να χρησιμοποιήσετε την ελαφρόπετρα. Παρακολούθηση αυτού του δύο φορές ημερησίως θεραπεία με την ενυδατική λοσιόν.
Ενυδατώστε τα πόδια σας και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την ελαφρόπετρα για να απομακρύνετε όλα τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποιήστε ενυδατική λοσιόν. Επαναλάβετε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.
Λευκό ξύδι
Ρίξετε ένα τέταρτο φλιτζάνι λευκό ξίδι σε ζεστό νερό. Αφήστε τα πόδια σας για 10-15 λεπτά κάντε απολέπιση με μια ελαφρόπετρα και απλώστε στη συνέχεια μια ενυδατική κρέμα.
Χυμός Λεμόνι
Προσθέστε το χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό, μουλιάστε τα πόδια σας, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα από τη φτερνα σας.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και παπάγια, πουρέ σε μια κόλλα και πιέζεται σε ραγισμένα πόδια σας. Ξεπλύνετε τα πόδια σας, στη συνέχεια, ενυδατώνουν.
ΠΗΓΗ: news.it

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept