ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: Αναβάθμισε το νεσεσέρ σου και γίνε ΘΕΑ!

246

Κατά καιρούς γεμίζεις το νεσεσέρ σου με άπειρα προϊόντα ομορφιάς, με σκοπό να πετύχεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σου,χωρίς να είναι…. φορτωμένο.

Τα βήματα είναι απλά, το αποτέλεσμα εκθαμβωτικό.

Ιδού τα δέκα σωστά βήματα:

1. Μάθε να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου
Στην προσπάθειά σου να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, πολλές φορές χρησιμοποιείς περισσότερα concealer απ’ όσο χρειάζεται και καταλήγεις να έχεις δύο λευκούς κύκλους κάτω από τα μάτια σου. Ανακάλυψε τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σου και εφάρμοζε πάντα την κατάλληλη ποσότητα.
2. Να φοράς σωστά το lip gloss σου
Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολική με την ποσότητα του lip gloss σου. Εφάρμοσε όση χρειάζεται για να δείχνουν τα χείλη σου λαμπερά και ζουμερά.
3. Να εφαρμόζεις με επαγγελματικό τρόπο το μολύβι χειλιών
Μην ξεφεύγεις από το περίγραμμα και δοκίμασε να χρησιμοποιείς την πιο κοντινή απόχρωση σε αυτή των χειλιών σου.
4. Να δίνεις προσοχή στο ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες
Το μυστικό είναι να το ζεσταίνεις ελάχιστα πριν καμπυλώσεις τις βλεφαρίδες σου, ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μήκος και ο όγκος τους.
5. Να χρησιμοποιείς το κατάλληλο eyeliner
Είναι ίσως το προϊόν που χρειάζεται αρκετή εξάσκηση στην εφαρμογή του, αλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει προσφέροντας γατίσιο βλέμα
6. Να γνωρίζεις πως θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν σου
Μία σωστή βάση, όπως για παράδειγμα ένα primer ή ένα μολύβι χειλιών, θα διατηρήσει ανέπαφο το χρώμα τους για αρκετή ώρα.
7. Να μην εφαρμόζεις σχολαστικά το πρωινό smokey eye look
Εφοδίασε το νεσεσέρ σου με τα σωστά προϊόντα, που θα σου χαρίσουν το πιο λαμπερό μακιγιάζ. Ένα μολύβι ματιών και δύο σκιές -μία ανοιχτόχρωμη και μία σκουρόχρωμη- σου είναι απαραίτητα.
8. Να γνωρίζεις πως κάνεις σωστό contouring
Αν έχεις αποφασίσει να δοκιμάσεις σκιάσεις, παρακολούθησε ένα σχετικό tutorial ή ζήτησε συμβουλές από έναν ειδικό, για να δημιουργήσεις ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.
9. Να μάθεις να φτιάχνεις τον τέλειο κότσο
Ένας ατημέλητος κότσος φτιάχνεται εύκολα. Το μυστικό είναι να δημιουργήσεις έναν κομψό και περιποιημένο. Ίσως χρειαστεί να ισιώσεις τα μαλλιά σου και να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα με λίγη λακ.
10. Να εφαρμόζεις το άρωμά σου σωστά
Ψέκασε το άρωμά σου στα σωστά σημεία, ώστε να μυρίζεις υπέροχα για ώρες.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept