Σουτιέν που δεν εφαρμόζει σωστά – Τι μπορεί να προκαλέσει

517

Η κακή χρήση και εφαρμογή του σουτιέν δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, επειδή,μια μικρή ενόχληση που μπορεί να είναι αρχικά ανεκτή, μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές στην υγεία. Τα συνηθέστερα προβλήματα, αλλά και ενοχλήσεις που μπορεί να σας προκαλέσει μία κακή εφαρμογή του σουτιέν έχουν να κάνουν με τους πόνους στο κεφάλι.

Ο πονοκέφαλος που προκαλεί ένας σφικτός στηθόδεσμος, προκαλείται από την υπερβολική πίεση στους ώμους, τον αυχένα και την πλάτη.

Πόνος στου ώμους

Εάν οι ράντες του σουτιέν είναι πολύ σφιχτές, όχι μόνο θα αφήνουν κόκκινα σημάδια επάνω στο δέρμα αλλά είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν και πόνο στους ώμους.

Πόνος στη μέση

Εαν δεν υπάρχει  επαρκή υποστήριξη στο μπούστο και το στήθος είναι αρκετά μεγάλο– δεν είναι υπερβολή, να προκύψουν και προβλήματα στη μέση.

Δυσπεψία

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ένα πολύ στενό σουτιέν, μπορεί να επιδεινώσει το στομαχόπονο και τη δυσπεψία, καθώς πιέζει τα πλευρά και την άνω κοιλιακή χώρα.

Χαλάρωση στήθους

Εάν το σουτιέν σας δεν εφαρμόζει σωστά –κυρίως όταν είναι πιο μεγάλο απ’ ότι πρέπει– οι σύνδεσμοι του μαστού χαλαρώνουν γρηγορότερα.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept