Γυμναστείτε «ανοιξιάτικα»

111

Lifestyle-Images-Bicycling
O καιρός βελτιώνεται και σύντομα θα χρειαστεί να φορέσουμε πιο ελαφρά ρούχα. Το καλοκαίρι είναι κοντά και όσοι αδρανήσαμε λίγο το χειμώνα, θα πρέπει να εντάξουμε την άσκηση στις καθημερινές μας συνήθειες, αν θέλουμε να έχουμε ένα πιο σμιλεμένο κορμί στην παραλία.
Μερικές καλές ανοιξιάτικες προτάσεις για γρήγορα αποτελέσματα είναι:
Κολύμπι
Με την κολύμβηση θα γυμνάσετε όλους τους βασικούς μυς του σώματος και χωρίς επιβάρυνση των αρθρώσεων. Άλλωστε, είναι η απόλυτη καλοκαιρινή γυμναστική και πολλοί την θεωρούν διασκεδαστική.
Τρέξιμο
Βάλτε ως στόχο μια μικρή διαδρομή και αρχίστε το τρέξιμο καθημερινά. Θα σας βοηθήσει να χάσετε κάποια παραπανίσια κιλά και θα παρατηρήσετε σύντομα βελτίωση στα πόδια, τους κοιλιακούς και τους γλουτούς.
Περπάτημα
Με την ευκαιρία της άνοιξης, αφήστε το αυτοκίνητο και περπατήστε. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στη φυσική σας κατάσταση με μόλις 20 λεπτά περπάτημα την ημέρα.
Ποδηλασία
Αν δεν αντέχετε τους δρόμους των πόλεων και τα διερχόμενα αυτοκίνητα, υπάρχουν πολλά πάρκα, όπου μπορείτε να ποδηλατήσετε. Θυμηθείτε ότι η γυμναστική αυτή κάνει πολύ καλό στο σώμα σας.
Πεζοπορία
Διαδρομές διαφόρων δυσκολιών θα βρείτε σε όλα τα βουνά της Ελλάδας. Η πεζοπορία είναι ο καλύτερος τρόπος γυμναστικής, καθώς μας φέρνει πιο κοντά στη φύση.  Εφοδιαστείτε με ένα καλό ζευγάρι ορειβατικά παπούτσια και επισκεφθείτε τα βουνά της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept