Είναι το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου, αλλά δεν είναι ευτυχισμένο – Δείτε γιατί ( ΒΙΝΤΕΟ)

1.059

Η πεντάχρονη Jare, από τη Νιγηρία, έγινε σε μια νύχτα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου.

Υπέροχο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια και φουντωτά μαλλιά, συνθέτουν ένα ακαταμάχητο γοητευτικό πλάσμα, που ανέδειξε η φωτογράφος Mofe Bamuyiwa,η οποία και την ανακάλυψε ζητώντας να ποζάρει για τον φακό της.Ήδη ο λογαριασμός στο Instagram που δημιούργησε η μητέρα της Jare μετά από προτροπή της φωτογράφου έχει απογειωθεί, και το κοριτσάκι δείχνει να απολαμβάνει τη νέα φήμη της. Τη μοιράζεται μάλιστα πρόθυμα με τις εξίσου πανέμορφες αδερφές της, την 7χρονη Jomi και την 10χρονη Joba.

Η RTL επισκέφθηκε στην πατρίδα του παιδιού , το Λάγος και συνέπεσε να αποτυπώσει με το φακό του το παρασκήνιο της φωτογράφισης που είχε προγραμματιστεί εκείνη την ημέρα.

«Θεωρείται  το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο, το χρώμα της επιδερμίδας της δεν έχει καθόλου σημασία», λέει η περήφανη μητέρα της, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να στηρίξει  τη σταδιοδρομία…. μοντέλου της κόρης της που έχει αποδειχθεί χρυσωρυχείο. Ο πατέρας του παιδιού, συναινεί.

Όσο για το » πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο»…. Αυτό, θέλει να απολαύσει την ηλικία του και τα παιχνίδια του. Η προετοιμασία της φωτογράφισης  της φέρνει…χασμουρητό.

Δεν δείχνει καθόλου ευτυχισμένη στα πλάνα που τράβηξε η κάμερα.

Αντίθετα φαίνεται ταλαιπωρημένη και δεν το απολαυβάνει καθόλου.

‘Δεν με ενδιαφέρει να γίνω μοντέλο «λέει. Μόνο ένα πράγμα είναι σημαντικό γι ‘αυτήν: ότι τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της είναι πάντα εκεί, μαζί της.

Γιατί «χωρίς αυτά, όλα, θα ήταν βαρετά»

Οι δύο αδελφές της είναι εξίσου εντυπωσιακές. Η επτάχρονη Jomi και η δέκαχρονη Joba ποζάρουν πλέον τακτικά μαζί της στον κοινό λογαριασμό τους Instagram «The J3 Sisters».

Για την ιστορία, οι φωτογραφίες υπόκεινται σε επεξεργασία. Το βίντεο, όμως λέει την αλήθεια- Δείτε το εδώ

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept