Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Ροβινσώνες» για παιδιά με κινητικές αναπηρίες

102

Τη διεξαγωγή του βιωματικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Μικροί Ροβινσώνες», μία σπουδαία πρωτοβουλία για παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ ) και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ARTεμείς», στο πλαίσιο τετραήμερου προγράμματος, που θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, 50 παιδιά και οι συνοδοί τους θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα συμμετέχουν σε έναν διαδραστικό περίπλου πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Επίσης, ξεχωριστή δραστηριότητα και αγαπημένο παιχνίδι των «Μικρών Ροβινσώνων» θα αποτελέσει το «Κυνήγι του Θησαυρού». Η φετινή διοργάνωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών από την ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και τα παραρτήματά της. Περισσότερες πληροφορίες στο site της ΕΛΕΠΑΠ: http://www.elepap.gr/el/

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept