Μαθήματα διαπαιδαγώγησης με αριστοκρατική φινέτσα…. ταπεινότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

179

Οι βασιλικοί τρόποι συχνά συνδέονται με το πρωτόκολλο, αλλά ορισμένες φορές είναι οι αυθόρμητες απαντήσεις αυτές που δείχνουν τη μεγαλοπρέπεια μιας κυρίας.

Την Τρίτη, η Kate Middleton πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που επέστρεψε από την άδεια…μητρότητας επισκεπτόμενη το Sayers Croft Forest School και την Wildlife Garden στο Λονδίνο, αλλά, στο περιθώριο της επίσκεψης και των χειραψιών, αυτό που όλοι σχολίασαν  ήταν η γλυκιά της απάντηση σε  ένα από τα παιδιά που δεν ήξερε ποια είναι η όμορφη επισκέπτρια..

Ο επίσημος λογαριασμός Instagram του παλατιού του Kensington δημοσίευσε μια γκαλερί γεμάτη φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέμπριτζ ενώ κάθεται με μαθητές κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της.Η ακτινοβόλα παρουσία της, έκανε ένα κοριτσάκι να τη ρωτήσει με αφέλεια και δισταγμό: γιατί οι φωτογράφοι βγάζουν τόσες πολλές φωτογραφίες.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ της έδωσε μια απάντηση αξιομνημόνευτη και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, όπως η Daily Mirror, την αποθέωσαν: «Εσένα φωτογραφίζουν,» είπε στο παιδάκι και συμπλήρωσε» γιατί είσαι μοναδική» Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept