Ο Μάικλ Μπουμπλέ άλλαξε κοσμοθεωρία μετά τον καρκίνο του γιου του

229

Ο τραγουδιστής Μάικλ Μπουμπλέ, το καινούργιο άλμπουμ του οποίου με τίτλο «Love» θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, μίλησε για το πώς αποφάσισε να αλλάξει προτεραιότητες στη ζωή του, αφότου ο γιος του Νόα διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ.«Όταν βιώνεις κάτι σαν αυτό που βίωσε η οικογένειά μου, τότε αλλάζεις» είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

«Για εμένα, αυτό έκανε τα πράγματα λίγο πιο σαφή» συμπλήρωσε ο  Καναδός τραγουδιστής  που σημείωσε οτι τον στιγμάτισε ο Νοέμβριος του 2016 όταν τότε ο 3χρονος Νόα εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και άρχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία.

«Κοιτάξτε, δεν έχω χρόνο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ανησυχώ για το  τί σκέφτονται οι άνθρωποι για εμένα και τι λένε για εμένα», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του και σημείωσε με νόημα:«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να είναι κανείς ελεύθερος και με κάποιο τρόπο να βρει την ευτυχία, με όποιον τρόπο κι αν το κάνεις, με όποιον τρόπο κι αν συμβαίνει, ό,τι κι αν έχεις ανάγκη. Για εμένα, νιώθω ότι δεν ήμουν πρόθυμος να επιτρέψω σε κανέναν και σε τίποτα να μου στερήσει τη δουλειά μου και με κάποιο τρόπο, απλά προσπάθησα να απελευθερωθώ από αυτό».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept