Αγώνας δρόμου για τα Χριστούγεννα στη Λάρισα

121

Όλα τα παιδιά ονειρεύονται μια παραμυθένια απόδραση στις γιορτές. Η διάθεση μικρών και μεγάλων να αφήσουν στην άκρη τη ρουτίνα και να ζήσουν για λίγο το όνειρο, είναι περισσότερο ανάγκη, παρά υποχρέωση. Μια καλή λύση για όλη την οικογένεια ειναι μια ημερησια απόδραση μέχρι τη Λάρισα. Εκεί όπου ήδη, εργάζονται με  πυρετώδεις ρυθμούς για το ” Πάρκο των Ευχών”.

Όλα θα είναι έτοιμα στις 7/12  με  τέσσερα νέα θεματικά περίπτερα, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 24 μέτρων στο κέντρο του παγοδρομίου, στην τεχνητή λίμνη, παραστάσεις, δράσεις και συναυλίες, θα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά τους επισκέπτες το “Πάρκο των Ευχών” στη Λάρισα την εορταστική περίοδο.

Εκτός από το “Σπίτι του Αϊ Βασίλη” και το “Σπίτι των Ξωτικών”, φέτος, στο 64 στρεμμάτων “Πάρκο των Ευχών”, πρωτοβουλία του δήμου Λαρισαίων, που αλλάζει την όψη της φυσικής όασης της πόλης, του Πάρκου Αλκαζάρ, θα ανοίξουν τις πύλες τους το “Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη”, το “Σπίτι για το Face Painting”, των “Σπίτι των Μαθητευόμενων Μάγων” και το “Παγωμένο Βασίλειο”.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept