Γονείς ξανά στα …θρανία της τεχνολογίας!

H Cosmote και η Ogilvy δημιουργούν το "School of Cool"

105

Πολλοί γονείς κοιτούν με περιέργεια αλλά δεν τολμούν να ρωτήσουν τα παιδιά τους, για την γλώσσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούν μέσω της τεχνολογίας. Ομως αυτός ο τρόπος συνομιλίας έχει πλεον καθιερωθεί μια και όταν μιλάμε ή θελουμε κάτι να σχολιάσουμε χρησιμοποιούμε ευρέως αυτή τη μέθοδο. Εξάλλου, αυτός ειναι ένας επιπλεον τρόπος να προσεγγίσετε τα παιδιά σας αλλά και να ελέγχετε τον διαδικτυακό τους …λεξιλόγιο. Σκεφτείτε το…

Η Ogilvy δημιούργησε για την Cosmote ένα digital activation ειδικά για γονείς:το School of Coolένα online σχολείο internet που προσπαθεί να μάθει στους γονείς τη νέα, digital γλώσσα των παιδιών τους, μέσα από σύντομα video-μαθήματα.

Οι γονείς μπορούν να μάθουν τι σημαίνουν τα ακρωνύμια που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους, τι είναι τα emojis, τα hashtags, αλλά ακόμα και να μπουν στον κόσμο του gaming. Και φυσικά να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους με σύντομα, διασκεδαστικά τεστ.

Την έναρξη των μαθημάτων συνόδευσε ένα promo video στο οποίο αληθινοί, ανυποψίαστοι γονείς, καλούνταν να αποδείξουν τις γνώσεις τους γύρω από το Internet και τα social media, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Με το School Of Cool οι γονείς μπορούν να εξερευνήσουν την κουλτούρα του Internet με διασκεδαστικό τρόπο και να μάθουν τους νέους κώδικες επικοινωνίας των παιδιών τους, ώστε να έρθουν πιο κοντά τους και να μπορούν να τα προστατεύσουν πιο αποτελεσματικά.

Οι “τάξεις” του είναι ανοικτές σε όλους.

Και για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις γνώσεις του, η εξεταστική αρχίζει στο www.e-parenting.gr/school-of-cool.

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept