Ο Παναγιωτάκης Ραφαήλ είναι καλά και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές! Οι ευχές του προς τους μπαμπάδες (ΕΙΚΟΝΑ)

148

Με μία φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη να παίζει, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλους τους μπαμπάδες η οικογένεια του μικρού αγοριού που έδωσε μάχη ενάντια στη νωτιαία μυική ατροφία και την κέρδισε χάρη στην αγάπη του ελληνικού λαού.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφήλ μετά το ταξίδι στη Βοστώνη όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία, επέστρεψε στο σπίτι του και η οικογένειά του λάμβανε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας επειδή το αγοράκι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.

Μετά την αίσια έκβαση της θεραπείας, οι γονείς του Παναγιώτη Ραφήλ συνεχίζουν να ενημερώνουν τους χρήστες των κοινωνικών μέσων για την πορεία της υγείας του αγοριού.

Με αφορμή λοιπόν την γιορτή του πατέρα, δημοσίευσαν μία νέα φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ και έγραψαν: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, απολαμβάνει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές και σας στέλνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του!!!».

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept