Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται πλέον στα πόδια του!

134

Στα πόδια του στέκεται ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ σκορπώντας χαμόγελα και κάνοντας ευτυχισμένους τους γονείς του και όλους τους Έλληνες που βοήθησαν την προσπάθεια του.

Ο πατέρας του, μίλησε το eviazoom.gr, και περιέγραψε τη θετική έκβαση της θεραπείας του μικρού αλλά και τη βελτίωση της υγείας του, ευχαριστώντας όλους όσους τον βοήθησαν.

«Δόξα τω Θεώ όλα έχουν πάει καλά. Ο μικρός έλαβε τη θεραπεία έχουμε δει μεγάλη βελτίωση κυρίως στο αναπνευστικό κομμάτι που εκεί υστερούσαμε περισσότερο, και έχουμε μέλλον μπροστά μας.Ακολουθούμε ειδική αγωγή, φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες κ.λπ., αλλά όταν υπάρχει αποτέλεσμα δεν μας πειράζει, όλα πάνε καλά. Είναι Χαλκίδα, είναι στο σπίτι, έχει ξεκινήσει και ξεπορτίζει, τον βγάζουμε έξω στη παραλία και αύριο θα τον πάμε για το πρώτο του μπανάκι»

Μπροστάρης στην προσπάθεια της οικογένειας να βρεθούν τα χρήματα για να πάει στο εξωτερικό και να κάνει τη θεραπεία του ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Μάλιστα τα Χριστούγεννα που πέρασαν τον επισκέφτηκε στη Βοστώνη όπου διαπίστωσε αυτοπροσώπως την ραγδαία εξέλιξη της υγείας του. Η θεραπεία απέδωσε και το αποτέλεσμα ήταν ο Παναγιώτης – Ραφαήλ να στέκεται στα πόδια του και να σκορπά χαμόγελα.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του: «Το παιδί πήρε την θεραπεία του και από κει και πέρα δεν υπάρχει επαναληπτική δόση, η γονιδιακή θεραπεία είναι μία ένεση και τελείωσε. Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση. Εμείς έχουμε ένα παιδάκι που στέκεται όρθιο και έχει γίνει αυτόνομος, παίζει με τα παιχνιδάκια του μόνος του στο δωμάτιο του, του έχουμε πάρει και αμαξίδιο που κινείται μόνος του, ανοίγει ντουλάπια, κάνει σκανταλιές, πηγαίνει μόνος του στο δωμάτιο του, στη κουζίνα, στο σαλόνι. Μιλάμε για πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι θαύμα! Μιλάμε για μία πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μία πάθηση που απλά δεν περπατάς. Έχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα το Θεό πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα…»

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept