«ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ»! Η απίστευτη τιμωρία μιας μάνας στις άτακτες κόρες της

21

ττττ

Η παρακάτω ιστορία έχει συγκλονίσει ολόκληρο το διαδίκτυο. Κάνει το γύρο του διαδικτύου κερδίζοντας πολλά like, κάθε φορά που δημοσιεύεται στα Μέσα- Κοινωνικής- Δικτύωσης. Γιατί, όμως; Δείτε την  απίστευτη τιμωρία που επέβαλλε μια μάνα στις άτακτες κόρες της….

Η Alice, έχει δυο κόρες την Liliana και την Tahlia και δύο γιους τον Ethan και τον Korbin.

Οι 2 κόρες της, αρνούνταν πεισματικά να καθαρίσουν το δωμάτιό τους. Μάλιστα η μητέρα παραπονιόταν πως έμοιαζε ο χώρος τους με αποθήκη.

Μια μέρα λοιπόν η Alice, αποφάσισε να τους δώσει ένα μάθημα.

μαναααα

Μάζεψε όλα τα πράγματά τους σε σακούλες σκουπιδιών. Λέγοντας πως για πάρουν πίσω τα προσωπικά τους αντικείμενα, έπρεπε να πληρώσουν 25 δολάρια για την κάθε σακούλα. Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας:

«Τι κάνει κάποιος όταν οι κόρες του ζουν σαν άστεγοι στα δωμάτιά τους μέσα στην ακαταστασία; Βάζει όλα τα πράγματά τους μέσα σε σακούλες σκουπιδιών και τους τις πουλάει για 25 δολάρια τη μία. Τα χρήματα αυτά τα κερδίζουν κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού.»

μανα2

Οι κόρες λοιπόν ξεκίνησαν να εργάζονται πυρετωδώς, με σκοπό να πάρουν τα αντικείμενά τους. Τελικά τα αντικείμενα τα πήραν και το δωμάτιο άρχιζε να μοιάζει και πάλι σαν «παλατάκι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει