Δυο ανήλικα παιδιά απείλησε Ρομά για να τους πάρει τα λεφτά…

174

μαχαιρι
Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στην περιοχή του Καρακόνερου με την παραβατικότητα των Ρομά και ενδεικτικό είναι περιστατικό που συνέβη χθες με θύματα δύο ανήλικους.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά προχθές γύρω στις 4 το απόγευμα δύο 14χρονοι που περπατούσαν στην περιοχή επί της λεωφόρου Ρόδου-Καλλιθέας έπεσαν θύμα ληστείας από νεαρό Ρομά, ο οποίος πλησίασε τους δύο νεαρούς και ισχυρόζεμενος ότι κρατάει μαχαίρι ανάγκασε τον έναν από τους δύο 14χρονους να του δώσει το χαρτιζίκι του.
Ο νεαρός Ρομά, περίπου 18-20 ετών, πλησίασε τα δύο ανήλικα αγόρια με ποδήλατο και τους ανάγκασε να σταματήσουν, λέγοντάς τους να του δώσουν ότι χρήματα έχουν, γιατί κρατάει μαχαίρι.
Έντρομα τα δύο παιδιά του έδωσαν τα χρήματά που είχαν επάνω τους και στη συνέχεια έσπευσαν φοβισμένα στους γονείς τους, οι οποίοι αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Όπως είναι φυσικό τα δύο παιδιά υπέστησαν σοκ, το ίδιο και οι γονείς που ανησυχούν πλέον και είναι προβληματισμένοι, ακόμη και για να αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν μόνα τους στην περιοχή του Καρακόνερου. Παράλληλα απευθύνουν έκκληση στις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν γιατί η κατάσταση διαρκώς χειροτερεύει.
Πηγή : rodiaki.gr
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept