Όλα έτοιμα για να μεταφερθεί ο 4χρονος Αλέξανδρος στην Ιταλία

200

ÁÅÑÏÌÅÔÁÖÏÑÁ ÅÃÊÁÕÌÁÔÉÁÓ ÁÔÕ×ÇÌÁ ÐÕÑÇÍÅËÁÉÏÕÑÃÅÉÏ ÊÁÓÔÅËËÉÁÍÁ
Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί ο μικρός Αλέξανδρος σε Ιταλικό Παιδιατρικό νοσοκομείο στην Πάντοβα, μετά από αγώνα δρόμου των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού σε Ελλάδα και Ιταλία, προκειμένου η όλη επιχείρηση του να γίνει έγκαιρα και με ασφάλεια.
Ο 4χρονος Αλέξανδρος που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου πάσχει από σοβαρή καρδιακή ασθένεια μεταφέρεται στην Πάντοβα όπου τον αναμένει ειδική ομάδα καρδιοχειρουργών για να πραγματοποιήσει την πολύ λεπτή και δύσκολη επέμβαση.
Ωστόσο για να μπορέσει να ταξιδέψει με ασφάλεια, έφτασε με το ελληνικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος ομάδα γιατρών από το Ιατρικό Κέντρο της Πάντοβας προκειμένου να τοποθετήσει ειδικό μηχάνημα στο παιδί. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των γιατρών, ο Αλέξανδρος θα μεταφερθεί σε ειδική κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ η οποία θα επιβιβαστεί στο αεροδρόμιο του Αράξου σε C-130 προκειμένου να μεταφερθεί στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept