Μέγαρο Μουσικής : Συναυλία για τα παιδιά με καρκίνο της «Φλόγας»

85

o-KID-WITH-CANCER-facebook
Κάλεσμα ζωής από τους γονείς και τα μέλη της Φλόγας για τα παιδιά με καρκίνο. Την 1η Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής τα παιδιά με καρκίνο και οι γονείς τους, πραγματοποιούν συναυλία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα. Μια συναυλία στην οποία θα ακουστούν ύμνοι της Μεγάλης Παρασκευής με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Νεκταρίας Καραντζή.
«Εμείς οι γονείς, εδώ στη Φλόγα, συνεχίζουμε το δικό μας αγώνα στη μέση της κρίσης. Αυτό που ζητούμε είναι αξιοπρεπή ιατρική φροντίδα, για να πετύχουμε την ίδια την επιβίωση των παιδιών μας, την οποία οι σημερινές συνθήκες δεν επιτρέπουν στην πολιτεία να παρέχει. Είμαστε οι γονείς των παιδιών και στις σημερινές τραγικές αυτές ελλείψεις της δημόσιας υγείας, δεν μπορούμε να παραμείνουμε θεατές. Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για λόγια και αναμονή υλοποίησης υποσχέσεων. Τα παιδιά ΤΩΡΑ νοσούν, ΤΩΡΑ πρέπει να έχουν το σωστό διαγνωστικό / ακτινοθεραπευτικό εξοπλισμό σε συνδυασμό με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, που θα τους δώσει πίσω τη ζωή και την υγεία τους. Σε αυτές ακριβώς τις ελλείψεις και σε όποια άλλη επείγουσα ανάγκη προκύψει, είμαστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε και να συντηρούμε τη δημόσια υγεία.
«Η δυνατότητα αυτή της συμμετοχής στην ίαση των παιδιών μας οφείλεται αποκλειστικά σε σας, και μόνο σε σας. Ιδιώτες και φορείς που τόσα χρόνια βρίσκεστε δίπλα μας», καταλήγει η πρόσκληση του συλλόγου Φλόγα.
 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept