Δεν θα το πιστεύετε: Πόσο χρονών νομίζετε οτι ειναι αυτό το μωρό (ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ)

686

Μια μυστηριώδης ασθένεια έχει παγιδεύσει έναν 23χρονο άνδρα  σε…σώμα μωρού! Ο Μανπρίτ Σινγκ γεννήθηκε το 1995 στη Μάνσα, της Ινδίας και η ανάπτυξή του σταμάτησε νωρίς. Ζυγίζει μόλις 5 κιλά και οι ντόπιοι τον βλέπουν ως ενσάρκωση του Θεού.

Η οικογένειά του αδυνατεί για να εξηγήσει γιατί σταμάτησε να αναπτύσσεται σε τόσο μικρή ηλικία, ενώ οι τοπικοί γιατροί μιλούν για ορμονική ανισορροπία. Ο Μανπρίτ Σινγκ ζεί με τους θείους του. Εκείνοι λένε στη  dailymail:» Τον έχουμε στείλει πίσω στους γονείς του αρκετές φορές, αλλά δεν θα μείνει μαζί τους.Σταματάει να τρώει και να κλαίει όλη την ώρα εκεί. Όταν όμως επιστρέφει σε εμάς,είναι χαρούμενος».

Παρά το γεγονός ότι ήταν υγιής όταν γεννήθηκε, σταμάτησε να αναπτύσσεται μετά από ένα χρόνο, προτού αρχίσει να περπατάει και να μιλάει.

Λέει μόνο λίγες λέξεις αλλά κυρίως επικοινωνεί με χειρονομίες. Μπορεί να γελάει, να ουρλιάζει και να φωνάζει αλλά όχι να μιλάει.

Δείτε το βίντεο

φωτό και βίντεο από dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept