Μην το βάλετε στο φαγητό, βάλτε το στην πρίζα!

249

Τα φωτιστικά από αλάτι Ιμαλαΐων είναι ολόκληρα κομμάτια από ορυκτά μέταλλα, τα οποία δεν διακοσμούν μονάχα ένα δωμάτιο αλλά εξισορροπούν την ενέργεια. Επιπλέον, θα  βοηθήσουν να μειώσετε τα βακτήρια που βρίσκονται στον αέρα και να μείνουν μακρυά από το σώμα σας.

Πρόκειται για φυσικές πέτρες, οι οποίες σχηματίζονται για πάνω από 250 χιλιάδες χρόνια. Δεν έχουν καμία σχέση με το αλάτι που βρίσκεται στην κουζίνα σας. Προέρχονται από τα Ιμαλάια και χαρακτηρίζονται από την ακατέργαστη και κρυσταλλική τους σύνθεση.

Επειδή είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν, καμία πέτρα δεν έχει το ίδιο σχήμα, μέγεθος ή υφή με κάποια άλλη. Μόλις σχηματιστούν φυσικά, χρησιμοποιούνται ως φωτιστικά, κεριά ή απλώς ως διακοσμητικά χώρου. Χάρη στις ιδιότητες των μεταλλικών τους στοιχείων, μπορούν να φωτίσουν ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Τι οφέλη έχουν αυτά τα φωτιστικά από αλάτι;

Οι ειδικοί του φένγκ σούι, τα έχουν σε υπόληψη επειδή συμβάλλουν στη διατήρηση της ισορροπίας του σπιτιού.

Επιπλέον σας βοηθούν να κοιμηθείτε καλύτερα, μειώνοντας το άγχος και την κατάθλιψη.

Ένα φωτιστικό από αλάτι σε ένα υπνοδωμάτιο ή ένα σαλόνι είναι εκπληκτικό για όσους έχουν αλλεργίες, επειδή εξουδετερώνουν τη σκόνη, τους μύκητες και τη μούχλα. Τα φωτιστικά από αλάτι είναι καταπληκτικά για το ξεμπλοκάρισμα των ρουθουνιών. 

Είναι ωφέλιμα ακόμη και για κρίσεις άσθματος. Από τη στιγμή που ζεσταίνονται, απορροφούν τα βακτήρια και τα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα. Αφαιρούν τα θετικά ιόντα που είναι επιβλαβή για την υγεία.

Πώς μπορεί  μια τέτοια λάμπα από αλάτι  να καταπολεμήσει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;

Σύμφωνα με  επιστημονική και περιβαλλοντική έρευνα, τα αρνητικά ιόντα που υπάρχουν στο πετρώδες άλας των Ιμαλαΐων, είναι στην πραγματικότητα τα στοιχεία που δίνουν αξία στο αλάτι αυτό. Μόνο ένα απλό κομμάτι πετρωμάτων αλατιού των Ιμαλαΐων μπορεί να περάσει θετικά κύματα, ειδικά με την  υγροσκοπική διαδικασία που  εξασφαλίζει τα περισσότερα οφέλη.

Αυτή η υγροσκοπική διαδικασία εμφανίζεται όταν η θερμότητα εξατμίζει τα σωματίδια του αλατιού στον αέρα και αραιώνει τα αρνητικά ιόντα με αυτόν τον τρόπο. Αυτά τα αρνητικά ιόντα είναι εκείνα τα προληπτικά μέσα που καταπολεμούν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept