Κοριτσάκι κόντεψε να πεθάνει από καινούργια παπούτσια που φόρεσε ξυπόλητη!

217

Το περιστατικό συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η 4χρονη Sienna Rasul αρρώστησε σοβαρά μία μέρα αφότου είχε βάλει τα καινούργια της παπούτσια χωρίς κάλτσες και έπαιζε έξω στην αυλή του σπιτιού.

Οι σόλες, ενδεχομένως να τρίβονταν εσωτερικά στο γυμνό πέλμα του κοριτσιού,προκάλεσαν αμυχή  μετά πληγή και έτσι, τα βακτήρια μπήκαν στο σώμα της και προκάλεσαν μόλυνση.

«Έμεινα άναυδη όταν οι γιατροί μου είπαν ότι το έπαθε από τα νέα της παπούτσια», δήλωσε η μητέρα της 4χρονης, Jodie Thomas.

«Τρελάθηκα από το άγχος, καθώς χρειάστηκε να στραγγίξουν όλο το πύον από το πόδι της. Κανονικά θα είχε κάλτσες, αλλά είναι καλοκαίρι και έτσι φορούσε σανδάλια”. Έτσι, παροτρύνει τους γονείς να βάζουν πάντα κάλτσες στα παιδιά τους.

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση που έκανε η μητέρας της μικρής Sienna στο Facebook, με σκοπό την ενημέρωση και εγρήγορση όλων των γονέων:

Η Jodie είπε ότι ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η κόρη της άρχισε να σφαδάζει  από πόνους την επόμενη μέρα,σε κάθε βήμα, ενώ η οικογένεια είχε βγει για ψώνια.

Οι γιατροί ανησυχούσαν ότι μπορεί να χρειαζόταν ακρωτηριασμός στο πόδι της 4χρονης, για να σωθεί η ζωή της, αλλά, η λοίμωξη δεν προχώρησε και έτσι δεν χρειάστηκε να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept