Νευροχειρουργός έκανε ράμματα σε… αρκουδάκι (εικόνες)

221

Ο καναδός νευροχειρουργός Ντάνιελ ΜακΝίλι ήταν στο χειρουργείο, έτοιμος να προχωρήσει με την επέμβαση σε έναν οκτάχρονο ασθενή του, όταν ο μικρός τον ρώτησε αν μπορούσε παράλληλα να ράψει και το αρκουδάκι του που είχε ένα σκίσιμο στο μπράτσο…

«Ο ασθενής μου ζήτησε να ράψω το αρκουδάκι του λίγο πριν επιδράσει η νάρκωση. Πώς μπορούσα να αρνηθώ;», είπε ο γιατρός του IWK Health Centre του Χάλιφαξ.

Ο νευροχειρουργός Δρ Ντάνιελ McNeely χρησιμοποίησε ράμματα που έμειναν από τη λειτουργία του ίδιου του αγοριού

Αφού ολοκλήρωσε την επέμβαση του αγοριού, με επιτυχία, ο γιατρός, έδειξε πως διαθέτει και χιούμορ και επικοινωνιακό χάρισμα. Οι νοσοκόμες έστησαν δίπλα στο χειρουργικό τραπέζι ένα μικρότερο όπου έγινε η επέμβαση στον γούνινο φίλο του παιδιού για να του δείξουν το πειστήριο, όταν αναρρώσει.

Ενα μέλος της ομάδας φωτογράφισε την επέμβαση και ο ΜακΝίλι ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter ελπίζοντας ότι θα κάνει και άλλους ανθρώπους να χαμογελάσουν.

Στην ερώτηση για ποιον λόγο το αρκουδάκι φοράει μάσκα αναισθησίας επάνω στο χειρουργικό τραπέζι,ο γιατρός απαντά με χιούμορ : «Για να διαφυλαχθεί η ανωνυμία του!».

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept