Τον παντρεύτηκε μετά από 30 χρόνια σχέσης!

172

Τους ένωνε η αγάπη αλλά τους χώριζε ένα αγεφύρωτο χάσμα ηλικίας. Εκείνη ήταν μεγαλύτερη κατά 26 χρόνια. Αφού συμπλήρωσαν τα 30 χρόνια δεσμού, τώρα που εκείνη συμπλήρωσε τα 100 και  εκείνος αισθάνεται 20, όπως λέει, ήρθε η στιγμή  να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Norah και ο Malcolm Yates έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης σε ένα ξενοδοχείο δίπλα από το σπίτι τους στο Prestatyn της Βρετανίας.

Η νύφη είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Ήταν χήρα όταν γνώρισε τον διαζευγμένο κ. Yates σε μια χοροεσπερίδα τη δεκαετία του 1980 και έκτοτε το ζευγάρι ήταν αχώριστο. Ο κ. Yates, ήταν οδηγός λεωφορείου, και αποφάσισε μόλις πέρσι να κάνει την πρόταση γάμου. επειδή όπως είπε «Νιώθω σαν να είμαι 20 ετών» και συμπλήρωσε: «Είναι καλύτερο και οι δύο να είμαστε μαζί γιατί κάθε φορά που βγαίνουμε έξω οι άνθρωποι ρωτούν αν είμαστε παντρεμένοι»

Η νύφη μπήκε στην εκκλησία με το τραγούδι των Abba, «Dancing Queen» και την οδήγησε στο γαμπρό ένα  παρανυφάκι που έσπρωχνε το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Όταν η ηλικιωμένη γυναίκα ρωτήθηκε γιατί δεν παντρεύτηκαν νωρίτερα είπε: «Δεν περίμενα, η ζωή πήγε πολύ γρήγορα, έκανα πάντα κάτι». Αλλά συμπληρωσε : «Ο Malcolm δεν το ανέφερε ποτέ και δεν θα του ζητούσα να με παντρευτεί.»

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept