Το γυναικείο καπέλο που έγινε ανάρπαστο!

189

Το παγκοσμίου πια φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Zaha Haddid Architects , καινοτόμησε: παρουσίασε την ιδέα  «H-line hat». Ένα τρισδιάστατο σχέδιο, κατασκευασμένο σε εκτυπωτή, θα γίνει η νέα τάση.

Όλα ξεκίνησαν από ένα πάρτυ, ή μάλλον, πολύ παλιότερα…

Το 1999, οι κάτοικοι του δυτικού Μανχάταν ίδρυσαν τον σύλλογο «Οι φίλοι της high line», σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί και να μετατραπεί σε κάτι άλλο η υπερυψωμένη σιδηροδρομική γραμμή, που απειλείτο με κατεδάφιση.

Για να ενισχύσει οικονομικά η προσπάθεια, ο σύλλογος οργάνωσε, στις αρχές του καλοκαιριού, το «Πάρτι για τη high line, με καπέλα» και ενθάρρυνε σχεδιαστές να παρουσιάσουν δημιουργίες με θέμα αυτή την σιδηροδρομική γραμμή.

Το παγκοσμίου πια φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Zaha Haddid Architects , καινοτόμησε: παρουσίασε την  «H-line hat».

Έτσι φημισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο καθιέρωσε ένα τρισδιάστατο γυναικείο καπέλο κατασκευασμένο από εκτυπωτή, μόνο και μόνο εξ αιτίας της κοινωνικής αυτής περίστασης.

Το καπέλο που σχεδίασε ο Πάτρικ Σουμάχερ είναι επνευσμένο από την υπερυψωμένη σιδηροδρομική γραμμή και  αποδίδει σε τρεις διαστάσεις τη ρευστή κίνηση των γραμμών «520 west 28th», κατά μήκος του υπερυψωμένου πάρκου.Έγινε ανάρπαστο!

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept