Η Cheyanne Perry είναι αλλεργική σχεδόν σε όλα και δεν έχει φάει εδώ και 3 χρόνια!

245

Μια  φοιτήτρια είναι  αλλεργική  σε όλα τα τρόφιμα, εξ αιτίας  μιας σπάνιας ιατρικής πάθησης και μπορεί να πάθει αλλεργικό σοκ  απλά και μόνο από τη μυρωδιά του κάποιου φαγητού ή  σαπουνιού.

Η  21χρονη από τη Νότια Καρολίνα δεν έχει φάει στερεά τροφή εδώ και τρία χρόνια εξ αιτίας των αλλεργιών της.

Η Cheyanne Perry πρέπει να μένει στο σπίτι τις περισσότερες μέρες και συχνά πρέπει να φοράει μάσκα προσώπου όταν βγαίνει έξω επειδή το ανοσοποιητικό της σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο. Είναι μολις 21 και πάσχει από  σύνδρομο ενεργοποίησης των ιστιοκυττάρων (MCAS),έχει επίσης σύνδρομο Ehlers-Danlos και γαστροπάρεση, που αποδυναμώνει τους μυς και το πεπτικό σύστημα.

Τα συμπτώματα των χρόνιων ασθενειών της Perry έγιναν χειρότερα στα εφηβικά της χρόνια, αναγκάζοντάς την να παραμένει στο σπίτι από τα  13 και να συνδεθεί με ένα σωλήνα τροφοδοσίας τρία χρόνια αργότερα.

 

Η Cheyanne Perry έχει το σύνδρομο Ehlers-Danlos, μια διαταραχή του συνδετικού ιστού που χαλαρώνει δέρμα και αρθρώσεις. Επίσης πάσχει από μαστοκυττάρωση, μια σπάνια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από υπερβολικά μεγάλο αριθμό μαστοκυττάρων στο δέρμα ή τα εσωτερικά όργανα, καθώς και γαστροπάρεση, έναν τύπο παράλυσης στομάχου.

«Είμαι αλλεργική στα πάντα», λέει η ίδια «Μπορώ να έχω αντιδράσεις στα αρώματα, τον καπνό από το τζάκι, τη θερμοκρασία και ακόμη και τη μυρωδιά του σαμπουάν που κάποιος χρησιμοποίησε πρόσφατα».

Δεν έχει φάει πάρα ένα μόνο κομμάτι φαγητού τα τελευταία 3 χρόνια …

 

Το φαγητό δίνεται στην Perry μέσω ενός σωλήνα

Αν και είναι  δεν μπορεί να βρίσκεται  με άλλους ανθρώπους,  κατάφερε να πάρει τα πανεπιστημιακά μαθήματα ψυχολογίας  online και τώρα, είναι έτοιμη να παντρευτεί.

Για να αποφευχθεί η απειλή της ζωής, η οικογένειά της και ο αρραβωνιαστικός της, Silvino Suarez, έχουν προσαρμόσει τη ζωή τους γύρω της.

Μαγειρεύουν τα τρόφιμα σε μια δεύτερη κουζίνα που χτίστηκε στο γκαράζ, δεν χρησιμοποιούν αρωματισμένα σαμπουάν, σαπούνια και απορρυπαντικά και αποφεύγουν να φορούν αρώματα.

Κυκλοφορεί πάντα με μάσκα. Για να αποτρέψουν, μάλιστα, τα απειλητικά για τη ζωή συμπτώματα, η οικογένειά και ο αρραβωνιαστικός της Silvino Suarez μαγειρεύουν σε μια ξεχωριστή κουζίνα έξω στο γκαράζ.

 

Στο πλαίσιο του συνδρόμου Ehlers-Danlos, το οποίο αποδυναμώνει τον συνδετικό ιστό μεταξύ μυών, οστών και οργάνων, η νεαρή γυναικα, μάχεται επίσης την μυϊκή αδυναμία και την εξάρθρωση αρκετών αρθρώσεων μέσα στην ημέρα! Εκτός όμως από αυτό τον καθημερινό αγώνα, το μεγαλύτερο πρόβλημά της ειναι η μοναξιά.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι που δεν μπορώ να έχω γύρω μου άλλους ανθρώπους» εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην dailymail.co.uk

 

Έχει και κανάλι στο Υoutube για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την πορεία ρης υγείας της. Ελπίζει να βγει νικήτρια.

 

Δείτε το βίντεο

«Είμαι πολύ ευγνώμων που οι γονείς μου και ο αρραβωνιστικός μου ήταν πρόθυμοι να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους για μένα», δηλώνει η ίδια.

 

 

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept