“Στρατολογούνται” θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ στην επιχείρηση “Wild Card”!

264

Την ευκαιρία να ακολουθήσουν τα βήματα του εμβληματικού κατασκόπου Τζέιμς Μποντ θα έχουν για πρώτη φορά οι θαυμαστές του.

Η Secret Cinema , εταιρεία που ειδικεύεται στις  κινηματογραφικές εμπειρίες θα δημιουργήσει ξανά τον επόμενο χρόνο το “Casino Royale” σε μια μυστική τοποθεσία του Λονδίνου, η οποία θα μετατραπεί σε γη της κατασκοπείας και των υψηλών στοιχημάτων, όπως  το σκηνικό στην ταινία στην οποία έκανε ντεμπούτο ο Ντάνιελ Κρεγκ το 2006 ως θρυλικός 007.

Η εμπειρία, την οποία θα μπορούν να βιώσουν οι κινηματογραφόφιλοι από τον προσεχή Μάιο , θα δίνει έμφαση στη στρατολόγηση των θαυμαστών στην επιχείρηση “Wild Card”.

Οι νεοσύλλεκτοι θα συμμετάσχουν, παίρνοντας ένα ψευδώνυμο, κώδικα ενδυμασίας και προτάσεις κατάρτισης που θα  τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν για μια νύχτα υψηλών κερδών, γοητείας και  εξαπάτησης.

Το Secret Cinema λειτουργεί για 11 χρόνια, με προηγούμενες ταινίες όπως το Back To The Future, το Dirty Dancing και το Blade Runner.

Ήρθε η ώρα να παραγγείλετε το μαρτίνι σας όπως ο κινηματογραφικός ήρωας 007.

Διαβάστε επίσης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept